Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Нескопосаното отравяне на Навални изчерпа търпението на Меркел към Путин

Пропуските на похитителите позволиха в Берлин да стигнат неоспорими доказателства за поръчителите на атаката

   1| 2| 3| 4| 5    
3
 
3
 
44
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Другарко комсомолка, събирай си торбите с лъжи и към Бузлуджа!

Първо, жертвите на царската армия са под 20 000, а не 200 000.
Второ, армията е тръгнала да вземе Босфора, а не да освобождава който и да било. Ние сме допълнителен бонус, губерния.
Трето - Гърция, Сърбия и тн. се освободиха без Расията. И ние щяхме.
Глупостите, че сме щели да носим фесове още, да евтина пропаганда. Моят прадядо не е носил фес, явно обаче твоя е!

Четвърто - царската армия в България е била съставена основно от украинци. Боли, нали?!

И сега малко от новата история, другарко комсомолка - расията е против и възпрепятства Съединението, нали помниш? Да не говоря за стотиците хиляди избити след 9. Септември, цветът на България.
След Освобождението Расията няма НИТО ЕДНО позитивно действие към България, само убийства, мародерство, натиск, ограбване, заграбване и наглост!

И другарко комсомолка, да цитирам ли мнението на най-светлите ни възрожденци, Левски, Ботев, Раковски, Захари Стоянов и тн.?
Да не те стегне yшaнкaтa само?!
4
 
4
 
43
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Цитирам Атанас Буров: "По време на турското робство милиони жени от Тракия са били потурчвани и откарвани в хареми. Това е първото изтребление на българите, второто идва с еничарите. Затова ние трябва да целуваме винаги краката на Русия и руснаците, защото ако не бяха те да дадат 200 000 жертви, сега щяхме да веем фесове и да пеем: Ла иляхин и Аллах акбер (Един е Аллах). ....Българинът, който и да е той, види ли руснак, трябва да му сваля шапка. Аз не обичам болшевиките. Обичам руснаците и Русия."(с.171)
По начало неблагодарниците и предубедените са жалки. Не заслужават коментар дори. А за географска, историческа, културна, езикова, религиозна и т.н. близост с руския народ да не говорим.
Някакви празноглави друсофоби с примитивна омраза към Русия от сутрин до вечер си изполняват плана, зададен им от едно посолство на "Козяк". А този аргумент, че хората не емигрират в Русия, кърти мивки и показва ужасяващо невежество на казващите това..

Аз обичам ВСИЧКИ хора по земята. В много от развитите държави, включително и в Русия (и в Новосибирск), съм пребивавала за по месеци и ги познавам отблизо. В разнообразието е нашето богатство! По същия начин ще защищавам всяка друга държава и народ, защото ВСЯКА една има право на живот.
4
 
4
 
42
cherney до: Oбичам България
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сляпото русофилство е култивирано у мнозина българи през последните сто години - от поколение на поколение. Нито един от тези редки г.л.у.п.а.ц.и, които пишат тук и с апломб бранят всичко руско, не са ходили в Русия, не говорят езика и не познават страната. Нито един от тях няма каквато и да е руска вещ, нито пък, който и да е от тях държи спестяванията си в рубли. Е, намират се и "инвеститори" в Газпром, но толкова им е акъла. Нито един от тях няма да емигрира в Русия. Те не знаят, че дъщерята на Лавров е американски гражданин, не знаят, че и такава е дъщерята на Мария Захарова, не знаят, че най-големия руски пропагандист има имоти на езерото Комо, а не в Крим, не знаят, че друг подобен руски "журналист" е поданик на Великобритания. Не знаят, че пияницата Пьотр Толстой, който обаждаше България, има дъщеря, която учи в САЩ, че дъщерята на Песков живее в Париж и пр., и пр. Главите са им празни и си приличат с Роджър Уотърс и Оливър Стоун, които са други подобни "полезни буржоазни ***", както правилно определяше тези хора другаря Ленин.
4
 
3
 
41
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Спокойно можете да се съберете мypзилажа на една другарска среща в панелната гарсониера на някой от вас, на която да кълнете Запада, ЕС и изобщо всеки, който не харесва Евразията, след което да поревете за соца и да си сипете по една водка ***, купена на промоция от Кауфланд и да друснете по един казачок пред портрета на Сталин и Путин!

:)))
3
 
5
 
40
serafima до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Изцяло споделям казаното от Вас, Императоре. Силно съм разочарована от този сайт и все по-рядко влизам, камо ли за информация и професионално написани статии. Тук има един-двама, особено един, който ВИДИМО няма НИКАКВА професионална и обща култура в една или друга област, а е обсебен да ругае руснаците. Тъжно и жалко!
3
 
5
 
39
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
лапников , да си ми жив и здрав като опонент ... с такива врагове , приатели не ми трябват ...
2
 
7
 
38
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Естествено, че е нескопосано като не е руска работа.
3
 
7
 
37
nobel до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбира се. Прозападните в България се предвождат от Бойко Методиев Борисов. По-успял от него - здраве му кажи. Има си и интелект и всичко
3
 
9
 
36
преди 1 месец
Д.е.б.и.л.с_к.а статия !
3
 
8
 
35
преди 1 месец
***..ска статия !