Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Коронавирусът се завръща, но Европа не иска старите ограничения

На фона на нов ръст в броя на болните страните от континента се опитват да намерят по-щадящ начин да спрат разпространението

   1| 2    
0
 
7
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
На мен ми се струва, че вирусът може и да е станал по-заразен, но минава по-леко от преди. При нас дори имаше спад на пациентите в интензивното миналата седмица и не виждам причина да има допълнителни мерки. По-скоро ще се панират кое е обичайният грип и кое коронавирус и ми се струва, че шансът да те пратят под карантина, когато си с грип, а не корона у нас ще е доста голям.
1
 
8
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ех този страшен вирус при който "заразените имат леки симптоми или нямат такива изобщо". Минаха няколко месеца и вече не е страшен нали?!

И преди не беше, само даде предтекст за "усвояване" на милиарди евра. Пак е добре дошъл, но ще трябват още пари, за "да се борим" с него.
2
 
8
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Стига с този вирус. Всички вече сме запознати със ситуацията, премнахме процес на обучение какво да правим но живота трябва да продължи. Има хиляди други тежки болести от които хората боледуват. Икономическия фактор също е важен. Хората имат предел на търпимост, после ставаме животни. Смърта е неизбежна така или иначе.
7
 
3
 
3
zelka007 до: дядя Вова
преди 2 месеца
ооо , дядя вова , ти пак адекватно по темата пишеш ... :))) ...

я речи са мангъров април какво се разнасяше по телевизии и вестници , и туканка групата на конспиративните теории в захлас го цитирахте : юни-юли с вирусът е приключено , най-много 100-200 българи да починат от него , сухите съчки ще изгорят ... и забравяме ...
1
 
8
 
2
преди 2 месеца
Дам, янките разбират от 2 неща:
- От сила.
- От това, да им бръкнеш в джоба!
2
 
6
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Дам, Европата се моли на САЩ за малко уважение, ама явно пак ще гълта... обидата.