Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Коронакризата препъна покачването на жилищните цени в България

Индексът на жилищните цени в страната се понижава с 1,1% на тримесечна база през второто тримесечие

0
 
11
 
5
Yanis83 до: xapoznai
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За централните части на тези четири големи града,може би.Но за вече презастроените покрайнини с посредствени сгради,кръстени с красиви имена си достигнаха ценовия зенит.
11
 
1
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Цените в четирите най- големи града само ще се повишават като темпа ще зависи от ръста на доходите. Това се случва, защото те са единствените които имат нетен прираст. Всичко друго ще е надолу...
0
 
10
 
3
mrynmryn до: red6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
То само в Чайка се строят 3-4 доста големи кооперации, до стадиона. в Левски са още повече. Дори на места като колхозен пазар и от сорта, които отдавна са наблъскани до максимума, се строят кооперации, като вече се изкупуват последните останали къщи (има още около 30тина макс). А между другото населението на Варна, спрямо предходни години е спаднало.
Не мога да разбера, имат мн пари или перат пари.
2
 
14
 
2
преди 1 месец
Пазара е на купувача вече.Всички които до онзи ден работеха за високи цени на жилищата-брокери,строителни компании,агенции за недвижими имоти и банки ,вече са в ъгъла.Кризата с коронавируса пукна имотния балон в България.
1
 
11
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"В другия голям морски град Варна обаче тенденцията не е толкова положителна - на тримесечна база индексът там бележи най-големия спад сред градовете с население над 120 хил. жители - с 3,2%, а на годишна е единственият голям град в България с регистрирано понижение, макар и леко - 0,5%."

Ааааа, не не не - всъщност точно там тенденцията е най-положителна. Трябва малко да си седнат на гъзот строителите и псевдопредприемачите.