Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕС предлага нова схема за „задължителна солидарност“ при преместване на мигранти

В рамките й друга държава членка ще трябва да помага с релокацията, връщането на хората в родината им или инвестиции в бежански центрове

1
 
2
 
4
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
А аз ти предлагам да се махаш в посока към Талибания или към Нeгрия според предпочитанията ти. Европа е на европейците. Разбра ли: к0зяшка измeт?
0
 
6
 
3
преди 1 месец
Не се притеснявайте. Франция и Швеция вече показаха, че няма проблем. С минимум сътресения, в рамките на десет години, плавно ще бъде предадено управлението на държавата на новите мнозинства. Вероятно, за останалото като малцинство потомствено местно население, няма да бъдат създадени лагери, поради разликите в културата, но пък вероятно ще остане отворен коридор за емиграция към Азия и Африка.
9
 
2
 
2
Dr. Vatnikov до: Асо Пика
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Можеш спокойно да си стягаш пapцалите и да напуснеш ЕС, като не ти харесва.
Предлагам ти да поемеш към Кавказ, там е за теб и подобните ти.
А тук ще се справим с проблема, не се притеснявай за нас! Нито ще има наплив на скакалци, нито нищо!
1
 
6
 
1
преди 1 месец
Който си ги е канил, да си ги държи в тяхната си държава. Изкукалата Меркел покани орди скакалци араби и цяла африка и ся ревът. Ние не искаме никакъв „механизъм за задължителна солидарност“. Ние не сме солидарни. Ние сме българи. Ние не искаме извратени те ви евро атлантически ценности на еврогейския либерален изпедерастен съюз. Ясно и точно ли го каза ???