Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Свети червена лампа за политически набези на руски и китайски пари към Запада

През последните десет години е имало над сто опита на авторитарни режими да се намесят в демократични процеси по света

0
 
2
 
10
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Я, нещастната твар ми се заканва? Физическа ликвидация?
Народен съд ли сънуваш за всички, които не желая да чуват за калната дупка Расия?

Ей, мекотело, по-полека го давай, че света е малък и имайки предвид външния ти вид на дребно, оплешивяло същество, с една педя разстояние от рамо до рамо, да не се напикаш някой ден в слипчетата си :)
2
 
1
 
9
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 4 седмици
Кpeтьо - трябва да се криминализира държавната измяна - и всеки, който вреди на своята държава, по заповед отвън, да влиза в затвора или направо да отива на дръвника. Тогава дори ти ще се замислиш, преди да си отвориш мрсното устенце повече а такива като Картофоглавия ще бъдат физически елиминирани овреме - само да напомня, че тоя спря например АЕЦ Белене по директна заповед отвън - от трима американски сенатори. Ако не беше това, централата вече да работи и то построена за сметка на руснаците !!!

Виждам, че си падаш по Властелина на пръстените ( очевидно само заради комбинацията приказка+екшън, защото нямаш интелектуалното ниво да вникнеш по-дълбоко), ама нямаш мозък да разбереш кой е Мордор в съвременния свят, затова се задоволяваш да повтаряш това, което те инструктират господарите ти - самият Мордор.

А дали ще останем в ЕС - тоя ЕС на самоназначаващи се слабoyмни пишман политици, на екотерористи, на безнаказани ислямисти и анaлни разпоретници или ще го напуснем, трябва българският народ да го реши на референдум, защото ти си никой да решаваш. Така и така членството ни в ЕС е нелегитимно, защото не е утвърдено нито от суверенът на референдум, нито от Велико народно събрание.

И освен заплатите има и някои други неща на тоя свят, които са извън способностите ти да разбереш, което се доказва от факта, че работиш трол и си готов да търпиш присмех и издевателства за шепа смачкани долари.
2
 
2
 
8
преди 4 седмици
Инвесторът,

МОЛЯ, спрете да преписвате статии от Financial Times, от който е останало само името !!! Много интересно кой *** говори за някакви негови "разследвания" и намеква за изборите в САЩ... защото къде беше когато избраният от "демократите" прокурор не можа да намери никакви доказателства за руска намеса в изборите, но заключи, че въпреки това Тръмп е непременно виновен?

Както всичко което четем напоследък, преведено от тая медия: празни приказки - високопарни обвинения без доказателства. Разбира се - нито дума за постоянните американски вмешателства във вътрешните работи на суверенни държави.
1
 
3
 
7
v_tin до: Dr. Vatnikov
преди 4 седмици
По сегашному се нарича демокрация, така че свиквай
2
 
3
 
6
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Крайно време е ЕС да създаде организация за борба с дезинформацията, пропагандата и лъжата, идващи от Мордор, а вече и от Китай, които бързо усвояват кагебистките методи.

Законодтелни промени са необходими, криминализиране на създаването на фейк новини.
Такива подметки и мордорски слугинажи, като бабикянчовци, трябва вместо да се прави на борец за свобода, да бъде изхвърлен с ритници и неговите гнусни сайтове от медийното пространство.

Крайно време е да се вземат истински мерки, както предложи Украйна, да се създаде център за борба с фейк нюза и мордорска пропаганда.

Иначе ще продължава да има слабоуми, които искали да сме излизали от ЕС и да се включим в Евразия, нищо, че заплатите в Мордор двойно по-ниски от България!
1
 
3
 
5
khao до: mrynmryn
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
да спориш с издухали пиянници е загуба на време ! :))
2
 
3
 
4
mrynmryn до: nobel
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Човече и ние имаме интернет, похарчил е 9.5м$. Тя за цялата си кампания е събрала почти 1млрд..
4
 
3
 
3
преди 4 седмици
300 милиона руски и китайски пари за запада са добре дошли, но ще ми бъде интересно да научаколко пари са инвестирали германците в бойко методиев борисов който е . б . а ма.. .м. а та на България. Иначе щом от тези 300 милиона не е дошло нищо в Бг, какво има да го обсъждаме. Може би автора да напише статия за тези пари, а може също и статия колко пари са налели янките и демократичния запад в украйна, беларус и която друга държава се сети автора
4
 
5
 
2
преди 4 седмици
Не мога да разбера защо превърнахте хубавия икономически сайт в агитационен паскви.л ? Гнусна история е да ви чете напоследък човек.....
4
 
4
 
1
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Още една статия от раздела за хумор сатира и забава. 300 милиона долара - огромна сума, няма що. А само Джордж Сорос, по най-официални данни беше похарчил 2 милиарда за предизборната кампания на Хилари Клинтън. Къде могат да се мерят с него и хора като него някакви си руснаци и китайци с техните хилави милиони