Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Epic Games, Spotify и сие създават алианс за натиск върху магазините за приложения

Apple и Google вече са обект на сериозни критики за политиките си по отношение на тези магазини

0
 
0
 
5
mrynmryn до: zelka007
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Тенцент са и един от най-големите спонсори на сайтове като реддит, всячески се мъчат да оправят имиджа си и да контролират хранилката срещу тях, щото в тия среди хейта е голям.
0
 
1
 
4
zelka007 до: mrynmryn
преди 9 месеца
уха ... е сега се зачетох . те имат около 20 дъщерни дружества и се занимават с какво ли не , освен игри . към юни 2020 ги оценяват на $17млрд. ... освен Tencent (китайците) са си вързали гащите и с още един куп други от по-големите в развлекателния бизнес ... :)))
0
 
2
 
3
mrynmryn до: zelka007
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Всички големи игри, плащат лиценз за енджина им, нормално да правят доста пари. Той е безплатен, но докато приходите ти не минават 1м$. Което помага доста когато се ползва с учебни цели или от малки компании. След това те таксуваха по 5% от приходите. За сравнение Unity, където 3д игри става в пъти по-трудно, е безплатен до 100к$. За съжаление Епик се продадоха на китайците преди 10-тина години някъде и там вече нещата станаха по-комерсиални (и повече пари съответно) и затриха игра като Ънреал, която имаше над 20г. история.
1
 
1
 
2
Solar Power до: zelka007
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Гласят ipo
1
 
1
 
1
преди 9 месеца
epic games ... кво мрънкат $4,2млрд. оборот за 2019 , $730млн. печалба преди данъци и амортизации ... голем % плащали комисион ... :)))