IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

h. i summit 2020 обединява лектори от цял свят за първото

Събитието е еднодневно, с възможност за присъствие на място и онлайн стрийминг и е насочено към висшия и среден мениджмънт

14:52 | 24.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Human Business Studio</em></p>

Илюстрация: Human Business Studio

На 11-и ноември 2020 г. в Интер Експо Център и онлайн ще се проведе първото издание на международния бизнес форум - h. i summit, организиран от Human Business Studio в партньорство с Investor Media Group. Събитието поставя началото на дългосрочна платформа за търсене на устойчиви решения за бъдещето на хората в условията на динамични социални, политически, технологични и демографски промени.

“Във времена на здравна, икономическа и политическа турбуленция чувстваме необходимостта от засилване на смисления диалог за хората. Това е част от мисията ни като компания и смятаме, че точно сега имаме голяма нужда от автентичен разговор за нашето бъдеще. По време на първото издание на h. i summit през ноември поставяме във фокуса следващото ниво на взаимодействие човек-с-човек, човек-с-бизнес и на хората с обществото. Нашата цел е да дадем на участниците ценни проблясъци и практически решения за новата човешка интелигентност; иновациите, в помощ на прогреса на хората; включването в ерата на глобализацията и парадоксалната атомизация на хората; за доверието и прозрачността в обществения договор и влиянието му върху цялата екосистема; за присъствието и следата, която ние хората бихме искали да оставим след себе си.”, споделят Нина Владимирова и Карина Карагаева - управляващи съдружници на Human Business Studio.

h. i summit ще представи в дълбочина ключови тенденции в глобален мащаб за:
-     Управление на промяната
-     Развитие на човешкия интелект и потенциал
-     Лидерство
-     Организационен дизайн и култура
-     Прогностика и стратегическо планиране.

Лектори на събитието са бизнес лидери, мислители, творци, футуристи и провокатори на статуквото от България и чужбина, сред които са представители от Santa Fe Institute, University of Sheffield, INSEAD Business Campus Europe, ABB Bulgaria, SAP Bulgaria, VMware, Ligna Group.

Събитието е еднодневно, с възможност за  присъствие на място и онлайн стрийминг. Насочено е към висшия и среден мениджмънт в организациите, експерти по човешкия капитал, собственици на бизнес, предприемачи, млади професионалисти и всички, които мислят и работят за бъдещето на хората.

Програмата е разпределена в пет панела - iNTELLIGENCE, iNNOVATION, iNSPIRATION, iNTEGRITY, iNCLUSION, а основните акценти са:
-     Какви са уменията на човека на бъдещето?
-     Можем ли да бъдем дизайнери на технологичната ера?
-     Как се променят традиционните корпорации и се адаптират към новите условия на труд, различните поколения на работна сила, предизвикателства при развиването на таланта?
-     Каква е новата социална отговорност на корпорациите?
-     Има ли друга алтернатива на консуматорското общество и икономиката в настоящия ѝ вид?
-     Как във времена на технологичен бум и иновации се справяме със самотата, отчуждението и включването на хората?
-     Промяна на нагласите и начина на мислене за изграждане на устойчиво бъдеще
-     Новата парадигма за мислещия човек и лидерството.

Early bird билетите са в продажба до 30.09.  с отстъпка от 25%. Повече детайли за програмата и възможностите за регистрация вижте на уебсайта на форума и във Фейсбук.

h. i summit се реализира с подкрепата на първия български продукт за фасилитация на групова динамика - Kiss the Frog Now и AURUBIS Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:50 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още