Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Недостиг на жилища за продажба застрашава възхода на пазара в САЩ

Купувачите искат да се възползват от ниските ипотечни лихви, но предлагането е ограничено

4
 
5
 
7
alphaomega до: xapoznai
преди 3 седмици
Това не е къща. Това е подигравка с хората имайки предвид за колко ги продават. Това е една голяма барака от чам и талашит дето цялото кънти на кухо и като подскочиш на втория етаж всичко се тресе. Ако стане пожар гори като факла, а при един ураган не остава нищо освен основата.
Измислено е така че да се строи максимално бързо със минимални разходи. Докарват ги на външен вид а после ги продават с огромна надценка.
Ама те американците са си тъпички по рождение и купуват всичко което има добър външен вид.
Най качественото строителство на къщи се прави в Германия. Ние в България работим по немския модел и затова новите ни къщите ни са толкова добри и здрави въпреки че хората тук нямат много пари.
За цената на една американска барака в България можеш да си построиш монолитна къща за чудо и приказ със гараж и басейн на двора.
5
 
2
 
6
bgMan до: zelka007
преди 3 седмици
В момента на някои места в България все още има районни администрации обитаващи такова строителство построено през 70-те години. Първото поколение на сглобаемите къщи. Вече са по на 45-50 години.
Последните поколения на технологията за сглобяеми къщи е такава че живота може да надхвърли и 150 години.
За тези дето не вярват да идат да разгледат къщи от Възраждането паметници на културата от едно време (дърво, чоп, кирпич, пирони), дето са по на 150 години и да помислят отново. В Стария град в Пловдив има такива по на 6-7 етажа.
Тази година продадох родната си къща в Стария град именно там. Тя беше на около 150 години. Понеже съм роден и израснал в такава това е причината да не понасям жилища от бетон и тухла.
3
 
6
 
5
zelka007 до: xapoznai
преди 3 седмици
около 100 години е експлотационният срок на една такава къща ... има си норми на строителство ... но спокойно може и над 100 да изкара ...
4
 
5
 
4
bgMan до: xapoznai
преди 3 седмици
Аз живея в такава къща. Всички материали са добре импрегнирани. На практика животът й не е по-малък от бетон/тухла. Дори може да ги надживее. За мен това са най-добрите къщи.
Миналата година бях о работа в Германия и ходих да гледам последните модификации, на тази технология, с която строят 3-етажни дълги кооперации. Северните народи са доста по-практични ако не си забелязъл и това е една от причините да са по-богати.
6
 
8
 
3
преди 3 седмици
И редовно да се пръска, да не го изядат термитите!
6
 
6
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Егати къщата. Колко живот има това 20-30 години? Май ще се скапе преди да го изплатят...
3
 
8
 
1
0pk
преди 3 седмици
Толкоз много нгъри, няма ли кой да ги впрегне къщи да строят? Ай стига глупости :]