IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Румен Радев: Няма да правя нов политически проект

Президентът е готов да подкрепи всеки, чийто приоритет е българският народ

15:50 | 26.09.20 г. 11
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ</em></p>

Снимка: БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

Президентът Румен Радев няма намерение да създава нов политически проект, обяви самият той в Карнобат, където е на посещение във връзка с пранзика на града, пише БНР.

По думите на държавния глава той ще продължи да подкрепя всяка организация, партия или движение, чийто приоритет е българският народ.

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тяснопартиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви президентът.

Румен Радев изрази подкрепа за подписката на журналисти за условията на работа в Народното събрание. Припомняме, че има петиция, която настоява за отпадане на ограниченията за журналисти, които отразяват работата на парламента. Тази петиция беше внесена вчера в Народното събрание и беше подкрепена от 240 журналисти.

Президентът отново отправи критика към правителството. Този път той коментира темата за изтеклите снимки от дома на премиера Бойко Борисов с думите: "Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 5
evlogi
преди 3 години
Хе..Да не е луд.Ще го изберат и ще лъсне какъв *** е.Къде по-лесно си е да стоиш отгоре и да ръсиш клишета и лозунги.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още