Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ЕК: България има проблем с преплитането на бизнес, власт и медии

Първият доклад за върховенството на закона призовава за повече усилия в борбата с корупцията

   1| 2    
1
 
5
 
11
0pk до: Invcom
преди 3 седмици
Там по-се впечатляват на сксуалния тормоз. А тука ако бяха писали, че ББ фанал па опнал чистачката - само щяха да му дигнат рейтинга. Та затва снимат кинти в чекмедже, макар всички да знаем, че излишните кинти се съхраняват в кутии за обувки.
2
 
6
 
10
Dr. Vatnikov до: Sandy
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ако няма "тотален срив" в държавата след 2 месеца, обещаваш ли да се пръждосаш оттук?

Досега само глупости и заплахи бълваш.
5
 
5
 
9
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
12.2020 г. тотален срив в държавата. Предупреждавам отново! Единственото нещо досега, с което съм подвел е падането на курса на долара преди половин година. Вината не е в мен, защото тогава САЩ проведоха политика по отлагане падането на долара временно. Успяха за 6 месеца и всичко си дойде на мястото. Съжалявам, ако съм подвел някой, но все пак не съм Господ, нали? Важното е крайният резултат. Пригответе се и вземете мерки - 12.2020 г. ! Бъдете здрави ! Дано и Господ ви помага, защото 50% е знания и опит, но останалите 50% е късмет и съдба... нали така, Дами и Господа?
4
 
5
 
8
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Мафията в ЕС е по голяма от тази в България.
1
 
10
 
7
преди 3 седмици
Като гледам колко години отне на ЕС да каже на глас тази истина съм ужасно разочарован от лицемерието на европейските политици. Това е факт в България още от 1945 година и до днес нищо не се е променило, освен някои поставени пионки чието предназначение е да обират плюнките.
В България на власт е мафията, която е подчинила всички политици заедно със съда. полицията и прокуратурата а европейците се опитват да го замажат с толкова сладникаво безполезни квалификации и коментари.
Срам за Европа!
Жалко лицемерие на изчерпаните и безполезни европейски политици и институции, които се правят че не виждат какво се случва тук.
4
 
7
 
6
penman до: Invcom
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Много си умствено ограничен, за да вярваш на мероприятията на КГБ. Никой не би държал пари в нощното си шкафче, при положение, че на 4-5 м от него има метална каса, но нея не могат да я отворят и да поставят "кукли" с менте банкноти, които да снимат.
6
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: Invcom
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Трябва да си с много, ама много празна глава, ако си мислиш, че който и да било премиер ще обикаля с найлонов плик през деня да събира подкупи в най-проследяемата банкнота в света, които вечер изсипва в !!! чекмеджето, а не в сейф, намиращ се на 3 метра от него!

Сложени две снимки една до друга.
Евтин номер за евтини тролове.

Сякаш няма офшорки, ще се занимава някой да влачи пликове и да тъпче по чекмеджета.
4
 
7
 
4
penman до: Invcom
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
На *** и кретените на Иван Костов много им се иска друг прочит от ЕК, но там разбират, че крясъците на същества от рода на Йончева, Раданчо и прочие, са кьор фишеци.
6
 
6
 
3
Invcom до: 0pk
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Аз съм абсолютно убеден, че в цяла Европа политическите лидери държат милион евро в нощните си шкафчета и ги пазят с пистолет :D
4
 
4
 
2
0pk
преди 3 седмици
Добре, че само ние ги имаме тия проблеми, че ако са по цял свят ич няма да е розово положението :D