Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Върховенство на закона или спасителен фонд - ЕС не може да има и двете

Блокът ще се окаже потънал в голяма бъркотия, обединявайки два от основните си проблема - спазването на собствените си принципи и парите за справяне с коронакризата

0
 
3
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Значи и Д.ааУ.Х.аааА.шшш б ило мръ-сна дума.
0
 
3
 
2
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не съобразих, че *** без точки се заменя със звездички, защото е мръ.сна дума. Интересно зашо в текста не е заменаена със звездички.
1
 
1
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Когато се смесва икономическата логика в една общност с политическите възгледи, битуващи сред тази общност, винаги става така.
Беше ясно, че понятието "върховенство на закона" е нещо, което не може да бъде обективно измерено и е начин да се размахва тояга когато "се прецени, че е целесъобразно". Това ясно личи в израза "..трябва да отбележи, че Будапеща и Варшава нарушават буквата и *** на европейското законодателство..."
Хайде за нарушаване на буквата може и да има някакви критерии, но пък ако някой може да ми обясни какво означава да нарушаваш *** на нещо си и как да измериш това нарушение обективно - да го направи. Аз не знам, но пък мога да измисля доста обвинения към някого с това, че нарушавал *** на нещо си.