Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Полша глоби „Газпром“ със 7,6 млрд. долара заради „Северен поток 2“

В отговор на наложените санкции руската компания обяви, че ще обжалва

   1| 2| 3| 4    
1
 
2
 
35
markov до: cherney
преди 1 седмица
Големи глупости си изписал...СП2 ще бъде довършен макар и със забавяне просто защото е търговски проект и снижава разходите за газ на големите икономики от ЕС. Па нямало съд , па нямало кой да го застрахова ...че то в Русия зер няма застрахователи ....стига се излага с тези елементарни опорни точки.....
1
 
2
 
34
преди 1 седмица
Това е *** вица. Шляхтите ще налагали гроба на Газпром че стои газопрод които ги заобикаля. Че даже ще глобявали наред със Газпром и редица мощни западни компании. Поляците съвсем изкукаха май......
5
 
0
 
33
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Зеленият носов секрет и калта дето газиш са от пра сетата, които лекуваш!!!
1
 
3
 
32
Dr. Vatnikov до: dikens15
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Нещо ми лепне на подметката, поглеждам - Дики залепнал отдолу под формата на зелен носов секрет от грипно болен.

Остъргвам го на един ъгъл и го оставям да си църка.
3
 
2
 
31
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Що на теб върха в кариерата ти какво е??! Да скопиш свиня-майка ли??!! Затова ли с такава “блестяща” собствена кариера си кибик по цял ден в тоя сайт и се чудиш с кой да се заяждаш, поради липса на елементарни познания и обща култура по каквато и да е тематика.
3
 
1
 
30
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Е пак по- добре от ветеринар в Северозапада, нали??! Смятай до какво дъно си стигнал да ровиш и да търсиш кой как изглежда, какво работи и с какво се занимава и да се присмиваш на всяка лична дреболия, която намериш. Това се нарича ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО. Това, че атакуваш хора по такъв до лен и про стачки начин говори само едно- никога не си напускал границите на държавата ни( и за теб от Искаро по длибоко нема, макар да се кланяш на силните на деня). И второ макар да се пишеш защитник на демократични ценност те всъщност са много далеч от теб. На светлинни години. Олицетворение на Ганьовщината си по най-смешен начин. Може ли в коментари за икономическа тематика да пишеш само лични нападки бе, тъ пак( ами може, ако си толкова тъ п, че да не може да надраскаш един ред)???!
До модераторите- до кога ще търпите такива индивиди да спамят темите и да се опитват да и гонят и психически тормозят нормалните хора, посещаващи тоя сайт.
3
 
2
 
29
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ето го Малкия Застраховкопродавач Митю "императора", изявяващ се като клавиатурен лъв, ликвидатор на народи и предатели, смачквач и разбирач, в императорския му дворец.

Аа, пропуснах и моден гуру.

https://freeimage.host/i/2rH2hF

П.с. снимката е публична от ФБ профила на човечето.
3
 
1
 
28
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Явно много са ти необходими костюми, продавачо на застраховки Живот, което е върхът в кариерата ти на 43 годишен индивид (въздържам се да не се изсмея да не обидя младите, които тепърва навлизат и работят същото).

И понеже си голям "разбирач" от костюми и мода, явно затова си преметнал чантичката диагоналка...

Пхаахахааа... :))))
1
 
3
 
27
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Ти ли ще ми кажеш как да се обличам, бе, цъpвул, дето си обличал костюм сами на абитуриентския бал? Много ти е удобно анонимно да плюеш хората, които застават зад всяка своя дума с името и лицето си? Кой те знае каква комплексирана гнида си. Умственото ти ниво поне се вижда по постовете ти, в които отсъства всякакъв интелект.
1
 
3
 
26
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Браво на тях, имат топки да си играят картите. Путин беше много горд, че вместо Южен прави Турски поток, помните ли?