IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bloomberg TV Bulgaria навърши 5 години

Телевизията протяга ръка на стартъп общността с кампанията „Вдъхновящите 5“

12:34 | 19.10.20 г.
Bloomberg TV Bulgaria навърши 5 години

Единствената бизнес телевизия у нас – Bloomberg TV Bulgaria, отбелязва петата си годишнина по специален и различен начин, протягайки ръка на стартъп общността с кампанията „Вдъхновящите 5“. Това каза главният редактор на телевизията Таня Кръстева в предаването „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова. 

„За пет години доказахме, че можем да следваме мисията си - да предлагаме полезна информация, коментари и анализи, да показваме визия за развитие, така че да помогнем на нашите зрители да вземат решения, които да повишат благосъстоянието им“, каза Кръстева.

По думите ѝ екипът е доказал спазването и отстояването на стандартите на Bloomberg LP на ежедневна база.

„Проучване сред нашата аудитория показва, че именно хората, които взимат бизнес решения, ни гледат и разчитат на нас“, добави тя.

Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria подчерта, че през всичките пет години младите хора също присъстват неотменно в телевизията, като се отделя значително ефирно време, за да разкажат те за своите постижения и за това в каква среда искат да живеят и да се развиват.

„В една много предизвикателната година решихме да заявим още веднъж нашата подкрепа към предприемачите с кампанията, която започваме – Вдъхновяващите 5“.  Победителите в кампанията  ще спечелят менторство от едни от най-изявените хора в нашата предприемаческа общност“, обясни Таня Кръстева.

През тази година Bloomberg TV Bulgaria си постави за цел да подкрепи бизнеса чрез специалната рубрика „Бизнесът срещу Covid-19“, както и чрез подкастове на различна тематика – технологична и финансова, като предстоят подкастове и на предприемачески теми.

Петата годишна конференция на Bloomberg TV Bulgaria – The next big thing през 2020 г. се провежда чрез излъчване онлайн от студиото на телевизията. Първото издание на конференцията беше на 15 октомври, когато бяха дискутирани предизвикателствата и перспективите през българската икономика. Следващите издания са на конференцията са на:

22 октомври: Въздействието на пандемията върху биотехнологичната индустрия;

29 октомври: Космически иновации и наука;

5 ноември: Политически и икономически промени – общ преглед.

За повече информация за кампанията „Вдъхновяващите 5“ и как стартъпите могат да кандидатстват в нея ще откриете на уебсайта на инициативата

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още