Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Америка и преди е губила имиджа си, но винаги го е възстановявала

Геният на американската система е в способността й за самокорекция

1
 
3
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тръмп е резултат от разпадането на американската кохезия. Той е симптом, а не причина. Бъг в системата предизвикан от невиждано до сега разцепление в обществото. Единствен аналог до някъде е времето преди гражданската война. През последните месеци са продадени рекорден брой огнестрелни оръжия, а омразата между отделните обществени прослойки е огромна. Байдън от нафталина не е носител на светлина, а на лоша миризма. Идейно и морално празен, купен и продаден безброй пъти.
2
 
2
 
7
abdul до: Money
преди 1 година
Няма профилна снимка
така, така, мъни мъни, усещате ли жегата вече? Правилно усещате - някои процеси за мъни мъни, наистина ще бъдат необратими. for good.
3
 
7
 
6
преди 1 година
Аз само едно нещо се чудя - ако Тръмп беше толкова изкуфял (Забравящ), колкото е Байдън, каква помия щеше да се изсипе от медиите върху него ?
3
 
6
 
5
преди 1 година
Проблемът е че Байдън е напълно изкуфял. Има бели петна, забравя си мисълта, изведнъж сменя темите, говори за едно после за друго, не говори по темата. Имайте предвид че това е много страшно. Медиите пускат пълна мъгла над това, че Байдън просто забравя значително, но американците не бива да допускат този човек да им е президент (защото не е ясно колко по-зле може да стане. Хората са го казали - внимавай какво си пожелаваш!)! Тръмп е сприхав и странен, но в никакъв случай не е изкуфял.
5
 
4
 
4
преди 1 година
А белите прахчета и вървят с Бум-бум!
2
 
9
 
3
преди 1 година
Америка и преди е губила имиджа си, но винаги го е възстановявалаПеше, а какъв ще е етническият състав на САЩ след 2050-та?Колко % църни> ?А колко % църни са N-то поколение безработни и живеят от белипрахчета и социални помощи?Беше то, Пеше, беше....
2
 
8
 
2
mrynmryn до: Money
преди 1 година
Няма профилна снимка
Според мен пък Тръмпа е точното олицетворение на САЩ, а ако трябва да избирам между двамата - тръмп определено. Той е прости инфантилен, което не е незаконно, но поне не взима пари от съмнителни държави.
8
 
3
 
1
преди 1 година
Тук не става дума само за имиджДоналд Тръмп нанесе тежки поражения върху самата същност на САЩ. Още един негов мандат и процесите ще бъдат необратими