Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

България се насочва към задължително носене на маски на открито

Мярката по никакъв начин не е ограничаваща за гражданите, заболяемостта от COVID-19 ще намалее с до 30%, казва здравният министър проф. Костадин Ангелов

   1| 2    
1
 
3
 
19
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Може да се залага, колко часа са необходими на Боко да отмени тая простотия
3
 
2
 
18
ing5rov до: фиг.1
преди 7 месеца
ти си сложи две , една на мордата . другата на дирника , трол заебан ...
1
 
3
 
17
TomaNeverni до: фиг.1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да но само не занимавате с управление на чужди финанси, че зануляването им е сигурно с тая логика и психика
3
 
5
 
16
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Борисов веднъж не послуша НОЩ и всичко живна. Сега пак е в лапите им. И ще го пожертват, то 1800 по хиляда не са малко пари. Питали доктори. Кои точно доктори? Тези дето ще пазят краката ни от счупване, гипсирвайки всички крака. Ще пазят белият ми дроб спирайки свежия въздух? Не доктори са нужни а социолози, икономисти, психолози, предприемачи и най-обикновени хора. Но вместо това виждаме 3-4 да се разпореждат даже с въздуха, който дишаме. Трябва обществен независим контрол върху тестовете и докторите. Не може този, на който дават пари за положителни да се разпорежда с тестовете и маските на носа, защото много лесно може да се изкарат толкова положителни на теста на носа, ако се сложи правилната маска и правилния тест. Още по-добре: трябва референдум за Шведския модел. Държавата е длъжна да осигури средства всеки да се пази и оттук нататък който иска да се пази. Пък ако трябва този, който не се пази да си плаща. Не да налага на всички да дишат запарен въздух.
7
 
1
 
15
фиг.1 до: Zlato
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Глупостите ги пишеш ти. Мерките не са приятни, може да причинят известни затруднения, но през пролетта ефективността им беше доказана на практика, тъй че точка по въпроса. Щом живееш в общество си длъжен да се съобразяваш с останалите хора. Ако имаш оплаквания, отнеси ги към Арменския поп. А сега оставям хейтърите да ме нaцвъкaте с минуси.
2
 
2
 
14
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не случайно Радев е под домашен арест. Да не би да протестира.
0
 
3
 
13
преди 7 месеца
Само да уточня - как става това сега? Ходя на работа през парка, по вътрешните алеи, буквално не срещам човек - пак маска?
2
 
3
 
12
Zlato до: фиг.1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Стига глупости. Ако имаше нещо вярно досега да сме изпукали всички. Айде стига простотия. Хората от протестите досега 100% да са умрели. *** палячовци управляват в момента.
2
 
8
 
11
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Това, което става по света е нищо друго освен тоталитарно управление. Този вирус не е по -опасен от грип
9
 
2
 
10
фиг.1 до: Zlato
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Маските помагат - може би не в 100% от случаите, но все пак значително. Носенето на маски в съчетание с по-строга социална дистанция със сигурност ще обърнат статистиката и новите случаи ще започнат да намаляват. Това убедително беше доказано на практика по време на първата вълна. А приказките на доц. Мангъров са просто хипотези.