Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Испания въвежда извънредно положение до началото на май

В сряда страната стана първата държава от ЕС, преминала прага от 1 милион регистрирани заразени с COVID-19

   1| 2    
5
 
5
 
11
zelka007 до: ing5rov
преди 7 месеца
бързо те фаща ... ред и половина вече ... :)))
8
 
5
 
10
ing5rov до: zelka007
преди 7 месеца
хаха ... ти си стой у гарсониерката до 2030 а .... поне ... баси тъппунгерите сте това троловете , стотинкаджии ...
4
 
6
 
9
zelka007 до: cyclop
преди 7 месеца
на съвестта на хората да изпълняват разпореждания не може да се разчита . полицейщината е по-сигурен вариант . напролет пак ще отслабне вирусът и пак ще се отпуснат мерките . следващата година за есента вероятно ще има вече достъпна по-масово ваксина и ще е по-лесно ... големите глави правят разчетите в лошият случай , докато затихне пандемията , до 2024 ... дотогава не е лошо да спазваш правилата , един-два часа няма да ти счупят рахатлъка по планината ... :)))
6
 
6
 
8
zelka007 до: ing5rov
преди 7 месеца
ooo ing5rov ... :))) ... още си на втората ракийка , гледам сглобил си сложно изречение от няколко реда , със запетайки ... много слаба си я направил тази година или я разреждаш ... ?!
8
 
4
 
7
преди 7 месеца
фигурата и зелевият червей могат да си боднат по две ижекцийки , а също и по две маски да си сложат , стоейки пред компютъра ... и никво излизане поне до май догодина , щото ше мрат яко ...троловете !
5
 
5
 
6
фиг.1 до: mariata
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Явно хората около теб са или тийнейджъри, или в най-лошия случай 20-30-40 годишни. Радвам се, че не се е налагало да влизат в болница. Аз обаче имам възрастни роднини, на които държа много и не бих искал да ги загубя преждевременно. При застаряващото население в Европа загубите може да са жестоки. Бизнесът все някак ще се справи с малка помощ от държавата, но всеки смъртен случай е непоправима загуба.
4
 
6
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Населението на Испания е малко под 47 милиона, а заразените официално, над 1 милион или над 2%. Според всички проучвания официално установените са между 10% и 15% от реално заразените, а това означава над 20-30% заразени в Испания, или поне един на всеки 4-5 човека. Е при толкова случаи има ли смисъл от карантина и за чий х у й прецакват още бизнеси. От хората около мен, които познавам горе-долу 1 от всеки 15 също официално е давал положителен тест и за щастие нито един не е ходил в болница
3
 
7
 
4
преди 7 месеца
Абе давам го като по-разбираем пример... Към 4-5 часа тръгвам като ще ходя на Витоша за кръгче преди работа, било с кола до пътеките, или с колело. Пък като баровете са проблем, затваряме баровете, не града? Мисля аз?
1
 
9
 
3
zelka007 до: cyclop
преди 7 месеца
не го разбираш ... :))) ... в испания нощният живот започва от 24:00 ... и го карат до сутринта . от бар в бар , турове си правят ... :))) ... у нас гаснат светлините по това време . нормално е за там , хората като си пийнат и скъсяват дистанцията и стават непредпазливи . голем бегач се извъди , ставаш сутрин в 4:00 като в rocky и будиш градът , а ?https://***.youtube.com/watch?v=_YYmfM2TfUA
6
 
9
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Тоз, който плаща милиардите, той поръчва музиката, тоест, той поръчва Ковид измамата, която ще му свърши работата.