Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Милен Велечев: Повишаването на разходите за години напред е притеснително

Грешка в новия бюджет са и детските надбавки, които ще получават всички родители, независимо от социалната нужда, коментира бившият финансов министър

0
 
0
 
9
khao до: data
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
имаш много първобитно мислене... жалко за теб.
1
 
2
 
8
преди 3 седмици
Как продължават само да го канят да дава интервюта,човека който вдигна дълга на България с 30-40%.
Може би забравихте,че той преструктурира дълга от долари в евро. Като само няколко месеца след това долара от стойност 2.0-2,1 стана 1,6 лева.
Както се казва срама-няма ли?
И не е необходимо да се лъжем по-добрата визия,не означава ,че мисли за обществото и неговото по-добро развитие.
Милен Велчев , Никито ,Антония Първанова,да не говорим и за други политици от НДСВ ,използуваха партията основно за собствени облаги.
Хайде малко да разсъждаваме,какво са 50 лева,спрямо хотелска верига,тантиеми от 300000 лева или дивидент от 100000 лева.
Като не иска сина му да получава детски,да ги дари...проста работа.
Отдавна трябваше да се вдигнат заплатите в публичния сектор,така ще се конкурират и с частния сектор.
Е ..премиите на ръководния персонал..може и да намалеят,ако искат да си запазят свестния,,работещ персонал.
1
 
5
 
7
Invcom до: mrynmryn
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Той data-та много добре го разбира това което му пишеш ама се прави на луд, като вожда с изтеклите записи дето се прави на луд в ЕП ...То това тяхното е цяла школа.
3
 
1
 
6
data до: mrynmryn
преди 3 седмици
Никой не ги кара да се напинят за власт тогава
0
 
4
 
5
mrynmryn до: data
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
To не е проблема в това, че не може да се правят актуализации след 3м, ами просто никой няма да иска да намаля пенсиите, но на Бойко точно това му е целта, явно се готви да е в опозиция и да каже - аз вдигнах пенсиите, а те ги свалят.
3
 
2
 
4
преди 3 седмици
Кво им става на всички не разбирам , ама след като изборите са през 1Q къв е проблема следващото парламентарно мнозинство да си гласува актуализация на бюджет ? Кви са тия вопли ? Политиката на кабинета е толкова учебникарска че повече няма на къде ! Орешарски също вдигна соц разходите 2008 г. , и като дойде за една година след това 2013 пак направи същото щот просто това стандартна антициклична мярка и ДА вдигат се соц разходите щот там мултипликатора е най голям и пределната склонност към спестяване най ниска . И не се подпомагат пряко фирмите щот ще се зомбират - примери от Япония колкото искаш . И да предвид че идва не известна обстановка е правилно бюджета да се запаси с кеш превантивно . Когато уж професионалисти започнат да говорят политически угодно винаги ми идват в повече
1
 
6
 
3
преди 3 седмици
Поне Хелоуин няма да има - тиквата е болна.
0
 
6
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
БоЕко може повече да не стане премиер, но е*а всички след него, които трябва да оправят финансите, след последното "раздаване" на пенсии и детски.
1
 
5
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Този и той е комунист и нищо не разбира! Всички експерти са комунисти! И Доналд Туск и той се оказа гаден комунист! Само Ватника ги разбира нещата :D