Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Изборната нощ в САЩ - безпрецедентно изпитание за американските телевизии

Натискът ще бъде върху коментаторите в студиото, които захранват електронната медия с оценки и резултати

1
 
2
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Изборът другата седмица ще го направят работещите американци, които си гледат работата и мисля е пределно ясно какъв ще е той. Блеещите по социалните медии 1% снежинки, които нямат работа, защото не знаят и не умеят нищо и са завършили gender studies ще продължат да си блеят още 4 години.
А за медиите не се притеснявайте - те ако можеше всеки ден да има избори щяха да са първа писта. Проблемът там е, че ако не плюеш Тръмп си полит некоректен и системата те изплюва, та всички са длъжни да блеят заедно с единия %. Живях там за малко и съм гледал цяло talk show по главен канал с 5-6 гости, в което се обсъждаше как Мелания написала "добро утро, Америка" една сутрин в туитър и говориха 2 часа колко били обидени, какво зло била, имаше безумни измислици тя какво имала предвид с това добро утро...тук хората, които четат си нямат идея за какви мало умщини става дума...и на нормалните хора там това не им харесва.
4
 
1
 
1
преди 3 седмици
интрига няма в изборната нощ , спорът ще е само с колко точно ще отпадне оранжевия и кой ще хване най-добрият ракурс на увисналите му бузи ... :)))