Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Байдън: Ще спечелим битката за Белия дом

Цифрите ясно показват, че победата в президентската надпревара в САЩ отива в ръцете на тандема Байдън-Харис, заяви кандидат-президентът на демократите

   1| 2| 3    
2
 
2
 
25
преди 3 седмици
ае добре ве, само оживей поне до Февруарито там на инагурацията па останалалата е лесна .....
2
 
3
 
24
studioaa до: Dr. Vatnikov
преди 3 седмици
Сред републиканците е пълно с предатели, също както в родните десни партии е пълно с комунисти, деца и внуци на комунисти.
Никакви ръце няма да бъдат вързани...
Сред републиканските сенатори има минимум 5-ма предатели и ще са достатъчни на демократите така, че Байдън да прави каквото си поиска.
Това са Тед Круз, Марко Рубио, Сюзан Колинс, Лиза Мъркауски, Линдзи Греъм и други дори има...
Демократите имат контрол сега над всяка една институция без Върховния съд, но и това ще се промени скоро с програмата на Байдън. Да си спомним за човешките нищожества теодор рузвелт и франклин рузвелт, които са известни с манипулиране на съдебната система с цел прокарване на антиконституционни закони...
2
 
3
 
23
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Всъщност на изборите ще се случи май най-доброто в тази ситуация - хем рижия ще си ходи, но републиканците ще удържат сената, което доста ще върже ръцете на дядката.
1
 
3
 
22
bgMan до: studioaa
преди 3 седмици
Тук съм абсолютно съгласен.
Подобни постове обаче се банват.
1
 
4
 
21
studioaa до: bgMan
преди 3 седмици
Ами демократите са причината за гражданската война от 1861 и сега реално вървим към нова гражданска война и най-вероятно разцепване на САЩ този път... Аз не виждам как това може да се избегне... Най-вероятно САЩ няма издържи в този си вид дори още 10-на години и ще се разпадне точно както се случи със ссср.
4
 
2
 
20
преди 3 седмици
Просто демократите и педаалите този път унищожиха САЩ като държава.
Не се спряха пред нищо за да се върнат в абсолютната власт.
Въпрос на време е оттук нататък да ерозират по-сериозни вътрешни проблеми, който да доведат най-малкото до голям упадък и банкрут на държавата им.
След като преминаха границата с фалшифициране на избори вече има и много голяма опасност от разпад на федерацията и отделяне на отделни щати в самостоятелни държави.
2
 
4
 
19
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Признавам, че Митето "импетаторчето" достига до все по високи върхове на глупостта ден след ден.

Последният такъв връх е, че гледа картинки из нета и чете писанията на "независими медии" и решава, че това са доказателства за фалшификации...горкото.

Митьо, няколко безплатни съвета:

1. Акцийките на газпрома няма да поскъпнат и да върнат дори и 50% от преди години. И да се плюнчиш срещу бъдещето и новите източници - файда няма.

2. Илон Мъск и неговите компании, които така дълбоко ти бъркат в.... ще продължат да се развиват. Най-много те боли за Спейс Екс, пратила в гробището роскосмося и Тесла (ел колите като цяло), че изяде хляба на петрола на рашките.

3. Криенето на плешивостта с премятането на мазни кичури отляво надясно, не само не прикрива, но и е смешно и жалко. Хвани си острижи малко и стига си лепил кичурите, че като духне вятър и става трагикомично. След някоя друга година, като напълно лъсне темето - отивай в Истанбул да ти присадят. Няма да си първия, нито последния.

4. Отиди малко на някакъв спорт. Много хора не са генетично благословени с хубаво тяло, но полагат усилия и изглеждат добре. Ти какво чакаш??

5. Почни да излизаш и общуваш с хора, с повече жени, по възможност.

Последните 3 точки ще ти помогнат най-накрая да имаш жена до тебе.
Никоя нормална жена не е привлечена от киселяк всичкознаец, с дълга отзад коса, но плешив отгоре и наплъстил кичурите, с физика на червей.
И това не ти го казвам, за да те обиждам, а да ти вкарам малко спортна злоба да се размърдаш.

А и последно - не получаваш повишение в службата не защото нямаш подходящото образование, а защото си киселяк и не можеш да общуваш, камо ли да ръководиш хора. Работи върху това - първата стъпка е да си го признаеш, за след това има литература. Записването ти в УНСС няма да ти помогне. Поработи върху комплексите, в твоя случай те се дължат основно на огромното разминаване в самооценка и очаквания с реалността. Намирането на жена също ще ти помогне много.
3
 
2
 
18
zelka007 до: Императорът
преди 3 седмици
импе , я дай линк към официални данни за избирателна активност над 100% ... интересно ми е да го видя ... там от тубата и фейса , ако ще даваш нещо не си прави трудът , искам да видя официално от избирателно бюро активност над 100% ...

и ти давам тема за размисъл ... да приемем тезата , че тромбонът е готин и прави всичко възможно на максимална група хамериканци да е имат рахатлък . защо успя да активизира такъв мощен антитръмп отговор в обществото ... ?! как при толкова добрини които е сделал , толкова много хора не го искат вече да управлява ... ?! как така става , че на всички им е рахат от делата му , пък не го искат вече за президент ... ?!
3
 
1
 
17
studioaa до: Императорът
преди 3 седмици
Байдън обеща да вдигне Capital gains данъка в САЩ от 35% сега до поне 50%. Еврейчетата от Уол Стрийт ще получат един звучен шамар и вече продажбата на акции ще стане безсмислена... Но спокойно това не е всичко: огромните харчове на Байдън ще доведат до голяма инфлация и тотално обезценка на любимите акции и загуба на почти всичко като покупателна способност. Още имаш време да ПРОДАДЕШ, докато програмата на Байдън не е още реализирана - споко...
3
 
2
 
16
studioaa до: Императорът
преди 3 седмици
Америка е една бананова република днес - нека го признаем.
Само банановите републики печатат пари, за да стимулират икономиката, да подкрепят търсенето и инфлацията.
Днес няма никаква разлика Куба на Кастро и Америка на Байдън и двете са сега социалистически - Социалистически Американски Щати - това е САЩ днес - защо се правите на лук яли и ни лук мирисали?
Тези предатели като теб и като Тръмп и като Буш преди него съсипахте всичко с вашата глупост, толератност към лявото и алчност предадохте милиони и у нас и в САЩ... Единственият шанс нещо да се спаси е страната САЩ да се раздели на 2 или повече части - няма друг начин да се спре възхода на лявото... Кажи сбогом на инвестициите си... Заслужено е меко казано - каквото повикало това се обадило...