Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

За да разберат докъде води поляризацията, американците могат да погледнат Полша

Появата на разделението в източноевропейската страна се случи постепенно през последните пет години

1
 
3
 
5
преди 10 месеца
ако пита човек левичарските трибуни на запад,то за всичко в Щатите е виновен само и единствено Тръмп. Сякаш това разделение в САЩ започна с него.Според мен по -скоро той стана президент благодарение на това разделение.Сякаш не помня как бяха при Обама.А що се отнася до това,че напоследък хората са сякаш все в двете крайности, мисля че за това огромна роля играе интернет и т.нар.социални медии.
2
 
3
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Що не публикувате, колко пари са налели от католическата църква в САЩ, към Полша? Разделение няма, просто на едните им плащат, за да пробутват *** закони, а парите не миришат.
5
 
3
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Полша и Унгария удариха вето на бюджета и сега започва медийната им дескредитацияУтре очаквайте подобен пасквил за УнгарияВ България законноста отдавна е загубила битката с мафията, но понеже в ЕУ гласуваме политкоректно нито дума за ситуацията в БГ
3
 
7
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Глупости. Просто няма някой, който да отмерва справедливо и по равно. Едните и другите са популисти. Едните проповядват разврата от Содом и Гомор, другите проповядват аксиоми на инквизицията. Нормално хора не останаха ли? Свят на крайности.
7
 
7
 
1
преди 10 месеца
неуспялото майданче в Беларус прехвърляте в Полша ... ше ядете дървото най накрая !