Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Уроците за изборите, които Макрон може да научи от Тръмп и Байдън

Президентът на Франция остава преобладаващо доминиращата политическа фигура, концентрираща голяма част от омразата и разочарованието на хората

0
 
1
 
4
Dr. Vatnikov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Коментар 3 се отнася до Митю "импа", третокласен продавач на застраховки, озложен социален аутсайдер и несъществено създание в реалния живот.
0
 
1
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Инвесторът, докога ще ставате трибуна на всякакви олигoфpeни"

И аз още се чудя, как жалка и ултра-комплексирана твар, като теб, продължава да се плюнчи тук.
1
 
3
 
2
фиг.1 до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За загубата на Льо Пен не спираш да дуднеш вече над 3 години, при все че Макрон я победи със смазващо мнозинство от две трети. Представям си колко по-досаден ще бъдеш за загубата на Тръмп. Дори мисълта как продължаваш да се самоизмъчваш няма да го компенсира. А думата "популярен" не я приемай буквално. Известен - да. Но не и харесван.
3
 
0
 
1
преди 1 месец
„Макрон трябва да разгледа кампанията на Тръмп и да види какво не е проработило, тъй като и двамата са титуляри и относително непопулярни“, казва Матийо Галяр

Инвесторът, докога ще ставате трибуна на всякакви олигoфpeни? Според вас Тръмп НЕПОПУЛЯРЕН ли е?

По-скоро байдън се е учил от макарон - който стана първия узурпатор, застанал начело на западна демокрация. НЕ сме забравили как неговият предшественик - гнусният оланд, директно ЗАПОВЯДА на държавните служители да гласуват срещу Марин льо Пен !!! Сега и в САЩ узурпатор заграби властта след позорно и открито манипулирани и фалшифицирани избори - говорим за двете страни, които се смятаха за най-важните исторически стожери на демокрацията !!!

Ама иначе Вова Путин и Виктор Орбан са "диктатори", нали, либерастки ***?