Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как се справя България със здравната криза, причинена от COVID пандемията?

В началото на пандемията имахме оправдания, но вече трябваше да знаем на кой етап да включим всички звена, посочват специалисти от сектора

1
 
1
 
6
zelka007 до: Hahoto2
преди 1 седмица
тцъ , тцъ ... глей кво индивидуално обслужване получаваш ...
1
 
2
 
5
Hahoto2 до: Boicho Popov
преди 1 седмица
Благодаря! :)
2
 
2
 
4
Boicho Popov до: Hahoto2
преди 1 седмица
Здравейте, добавихме видеото - вградено е в статията.
3
 
7
 
3
преди 1 седмица
Като завърши такава дискусия и хубаво да сложите линк към нея, за да може всеки, който иска да чуе и види участниците. Да преосмисли не само в синопсис казаното от тях. Такива са постулатите на съвременното он-лайн общуване :)
Иначе не считам, че държавата не се стреми да управлява, доколкото е възможно кризата с ковид. Най-малкото е че идват избори и управляващите се стремят да дадат максималното от себе си, за да покажат, че има файда от тях да управляват. Липсата на мед. кадри е нормална. То все едно някое сухо лято да има стотици пожари и ние да се чудим, защо не ни достигат пожарните коли и пожарникарите. В не пандемично време, глад за инфекционисти няма.
4
 
8
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
никак... с мутри и милициоенри толкова..!
6
 
1
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Няма как по всички основни социално икономически показатели България през последното десетилетие категорично да потъва и да е на дъното по тези критерии сред страните членки на ЕС и относително добре да се справя с кризата в здравеопазването. Първото изключва второто, даже теоретически!