Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Доналд Тръмп има последна възможност да атакува вота, но без шанс за успех

Дори извънредни събития да преобърнат победата на Байдън в някои щати, това няма да повлияе на цялостния резултат, твърди в свой анализ FT

   1| 2| 3    
2
 
4
 
28
Boo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
БРАВО НА ИМПЕРАТОРА! ТОЧНО, ЯСНО И КОНКРЕТНО КАЗАНО! А ВСИЧКИ ДОЛНИ МИШКИ ДЕМОКРАТИ, ДА МЪЛЧАТ! АКО НЕ ВИЖДАТЕ 100%-ТА ИЗМАМА С ИЗБОРИТЕ, ЗНАЧИ СТЕ АБСОЛЮТНИ БЕЗМОЗЪЧНИ ТРОЛОВЕ!
И ОЩЕ НЕЩО ПИ ПОВОД СТАТИЯТА ТУК, ТРЪМП ИМА МНОООООГО ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ДА ПОБЕДИ, И ОЩЕ КАК! ИНФОРМАЦИЯТА ВИ Е ФЕЙК ОТВСЯКЪДЕ!
1
 
4
 
27
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
Ама явно още не са се сетили да манипулират последователите на никовете, там резултатът е интересен:
Императорът - 62 последователи
Ватенката - ДВАМА последователи. Да се опитам ли да позная кои са поименно?
3
 
2
 
26
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
...и въпреки манипулациите при гласуването с палчета, което писалите надолу изобличиха, резултатът ПАК е очевиден !!!

Следващата крачка е да наредят на "журналистите" (без нито един авторски материал в живота си) от Инвесторът, не само да трият лайковете под моите постове, но и да ти кликат палчета нагоре на твоите избълвани пoмии !!!
2
 
4
 
25
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Ти си дотолкова ограничен, че сам не усещаш колко повече затъваш, продължавайки да лаеш в ситуация, в която всеки поне малко нормален човек просто би си замълчал. Сега пък чантата ми ли ти пречи? С всеки пост все повече се самоизобличаваш и доказваш упорито, че си точно това, което описах - озлобено нискоинтелигентно човече, което напада хората с лични обиди, защото няма умствен потенциал да им опонира по културен и най-вече по обоснован начин. Аз не помня под която и да е новина, ти да си написал някакво смислено, дори и погрешно становище... защото явно не ти е по силите... освен да плюеш по нещо - я по "Расийката" (умалително, защото ти се мислиш за "велик"), я по Тръмп (защото явно си по-"велик" и от него)... защото ако ти се изтрият злобата и плювните, от теб няма да остане НИЩО !!!
2
 
2
 
24
Императорът до: Zalmoxis
преди 1 месец
Вярно ли е това ????

Бойчо? Дотолкова ниско ли паднахте вече, БОЙЧО ????? Ти наясно ли си каква ИНСТИТУЦИЯ съсипахте в лицето на *** ????
2
 
2
 
23
Императорът до: фиг.1
преди 1 месец
Фигуров:
""Купищата фалшиви бюлетини" е пример за конспиративна теория. Няма факти, а само голословни твърдения на Тръмп и свидетелства на разни хaxoвци, че някой си бил видял нещо нередно. Успех в доказването пред съда. В това, че първоначално Тръмп е водил, а после Байдън го е задминал, също няма никаква интрига, а обяснението е просто и логично, нещо повече, още преди изборите анализаторите предсказаха, че ще се случи именно това. Затова и мoшeника се опита да спре преброяването на гласовете получени по пощата."

Дали? Наистина ли не правиш разлика между това байдън да доминира във вота по пощата и това да взема 100.00% от гласовете? Или дори 90%, ако искаш? Защото точно ТОВА се вижда в изборните резултати, публикувани периодично в реално време в някои щати !!!

Обяснението е просто и логично, но точно в другата посока !!! Байдън маниакално призоваваше поддръжниците си да гласуват по пощата, не защото на него и кукловодите му им пука за живота на хората !!! Ако беше така, те нямаше да поощряват и подкрепят т.нар. "протести срещу расизма" (прерастнали в мародерство и бандитизъм), при които заболяваемостта, влязла дотогава в плато, скочи ДВОЙНО !!! Нееее, драги - байдън призоваваше това, именно ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ МАШШШШШШИНАЦИЯТА И ИЗМАМАТА, оправдавайки се, че неговите поддръжници щели да гласуват едва ли не само по пощата !!! Няма как да убедиш нито мене, нито кой да е мислещ човек, че някой който не може да събере 74 човека накуп на предизборен митинг, е събрал гласовете на 74 милиона американци... защото, виждаш ли, 99.99% от поддръжниците му не излизали от къщи (впрочем мъртвите му гласоподаватели няма как да излязат от къщи по чисто технически причини)... нито че измежду поддръжниците на Тръмп в някой щати няма НИТО ЕДИН, избрал да гласува по пощата, дори само за по-лесно !!!
2
 
1
 
22
Императорът до: фиг.1
преди 1 месец
"Радикализирал" съм се и как точно ??? Заради това, че вместо да комуникирам със знаещи, компетентни и адекватни хора, които бяха ПРОГОНЕНИ от тук, трябва да се разправям на каруцарско ниво с някакви индивиди с IQ 60, ама с усти големи като на крокодилища ли?

САЙТЪТ е деградирал, неслучайно напуснах разделът с коментарите и в един момент може да го напусна съвсем !!!
2
 
2
 
21
Zlato до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Това е демокрацията, освен ако не мислиш да ползваш господ като арбитър :))
1
 
2
 
20
driverf1 до: фиг.1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
.....,да наистина.....,даже беше писал авторски статии за инвестора и той (инвестора) ги беше публикувал.....,ех години,години.....
3
 
4
 
19
zelka007 до: дядя Вова
преди 2 месеца
ти демокрациярта я разбираш да плещиш публично небивалици на килограм ли ... ?!