Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Тодор Галев: Трябват нови механизми за измерване на върховенството на закона

Най-рано през пролетта може да се очакват средства по многогодишната финансова рамка, посочи експертът от Центъра за изследване на демокрацията

0
 
6
 
5
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"По думите му България не се притеснява, но ако се стигне до конкретни механизми, страната ни може би ще бъде от тези държави, които се представят зле." А защо мислите, че България ще се представи зле, г-н Галев??? И България, ерго Борисов не се притеснява, защото се вре в полите на Меркел и Юнкер и разчита да го смятат за забавния ***, или не забелязвате първото място на България по разпространение на корупцията, обединението на властите в ръцете на един шофьор на ЖИП из страната и раздаване на пари, "Ти си го назначи" за един прокурор и т.н. За "усвояването" ва ЕС фондовете, за обществените поръчки да говорим ли???? Все пак бих искала да видя поне един, който не е калинка или ***.
4
 
1
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Под "нови механизми" явно разбирате "нови начини Полша и Унгария да заобиколят правилата." А защо не приемат "нови механизми" при гласуването на европейския бюджет? Които изключват възможността една или две държави да блокират решението налагайки вето?
0
 
4
 
3
преди 1 седмица
Как в България да се измери нещо, което го няма и защо някой твърди, че трябвало само нови механизми за измерването му?
0
 
4
 
2
преди 1 седмица
т*ъ*п*о*м*е*р*а
0
 
5
 
1
преди 1 седмица
Счупили *** и ся ревът за нов.