Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Южна Корея превръща хотели в апартаменти, за да смекчи недостига на жилища

Мярката трябва да прибави 114 хил. домове в сегмента на общинските жилища под наем през идните две години

0
 
4
 
4
ing5rov до: kane
преди 2 седмици
само да те питам , дали спейки под масата днес , утре ще спиш в Елесейския дворец например ... щото май туй е технологията според тебе ... : )))
3
 
2
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аз лично познавам хора, които са живяли в каравана. Зная за милионери, които спят на пода под бюрото си.. Има страшно много интелигентни хора в калифорния които са бездомни. Често казано и пред мен е стоял този въпрос и дори все още стой. Понякога, за да мръденш напред или промениш посоката си на развитие трябва да направиш компромис с комфорта си. Самият мъск е спял в офиса на диван и продължава да спи. За вас мамините детенца, поклониците на тръмп комфорта на наследствения панел е минимума ниво на комфорт. И една от причините да си останете в него завинаги.
3
 
1
 
2
фиг.1 до: melon
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Искаш ли да ти направя колиба от листа и клони и семейството ти да живее в нея? Няма да ти взема пари, но ти ще си я узаконяваш и вода и ток ти ще си прекарваш.
1
 
2
 
1
преди 2 седмици
"Нецивилизованият" свят има голямо предимство в това отношение. Прави се колиба на младото семейство и готово. Сега всякакви заробващи неща, само за единия покрив...