Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Детски градини, училища, молове и фитнеси затварят до 21 декември

Целта е да се намали нивото на заболеваемостта и смъртността, коментира началникът на щаба за борба с коронавируса на брифинг

0
 
1
 
7
преди 2 месеца
Двете вражески страни ни имаха за близо до нищото. Техните разузнавания ни внушаваха чрез медиите, че не сме никаква държава.Няма армия,няма промишленост,няма земеделие,няма образование,няма болници. Има само територия която заради НАТО не се завзема.
Борбата с Ковид19 през пролетта показа съвсем друго.Целия народ ,а не отделни слоеве показаха дисциплина по спазване на мерките за безопасност от заразяване на 80 до 90 процента. Показахме завидна организация по приемане и лечение на хората.В европейски страни и сега се чака за линейка от 6 до осем дена поради липса на места в болници.Това са страни с огромен медицински персонал,предполагам квалифициран.При нас комбинативността и гъвкавостта на мислене компенсират липсата на медици за която сме си виновни ние.Прилагане на творчество от лекарите за лечение от различните болести предизвикани от ковид19 спаси около 27% сравнено със разспространеното от СЗО.
Есента показа на лекарите какво е направила държавната администрация през пролетта за тях.Тогава спряхме хаоса и свръх претоварването Механизаторите в Добруджа по време на жътва работят от 12 до 16 часа цял месец и половина.Механизаторите са българи и лекарите българи.Сега толкова работят лекарите и си получават заплащането за това.
0
 
3
 
6
преди 2 месеца
mrynmryn,
На открито не е задължително носенето на маски, НО може да се носи при добро желание.
1
 
4
 
5
преди 2 месеца
mrynmryn,
И при влизане в болница да го карат да каже:
- Един е Ковид 19 и генералът е неговия Пророк!

А че преди това са го стригали цял живот за 8% здравни няма значение.
6
 
4
 
4
mrynmryn до: wag1111
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Стига говори наизуст и Дания, и Финландия, още отпреди месец въведоха по-строги мерки, но тук, че да не развалят густото на 10 бармани и 50 сервитьорки ги държаха айляшката до средата на ноември. Излез навън и виж как се носят маските тук - над половината народ ги държи под носа си.

Ако аз бях премиер, отдавна да бях разпечатал по една молба на всеки, че се отказва от болнична помощ, при заразяване с ковид, ако не иска да носи 1 маска и да спазва 3 мизерни мерки, а в последствие и ваксинация. Никой не иска да се ваксинира, но нещата без масова ваксинация, няма да се оправят.
4
 
7
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
При държави, които не са предприети какви да е мерки, болните са по- малко от държавите в които са предприети. Визирам Дания, Швеция, Филнландия. За там никой не говори.
Като всеки грип рано или късно всеки го прекарва. Фалирахте хората и побъркахте децата ***.

Дано започналото събиране на световния капитал да не се превърне в световен конфликт.
1
 
11
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
От половинчати мерки в най-добрия случай ще има половинчати резултати.
3
 
6
 
1
преди 2 месеца
Група Ной предложи на правителството през лятото учениците да започнат да учат от 15 август с втори вариант 1 септември. Ефекта от тази организация беше 6:2 при първия вариант и 3:2 при втория.Сега разбираме че предпочетения трети вариант от правителството 2:2 е бил най-слабия.
Сега чрез сензорите твърдим ,че ефекта от мерките от 27 ноември ще е 30 % от очаквания.
Явно шопското население толкова може.