Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕС ще преизпълни и целта си за намаляване на вредните емисии до 2020 г.

Намалението не е за сметка на икономиката, показват данните от последния доклад на Брюксел

0
 
1
 
6
преди 1 месец
кат навремето с петилетките и вечно преизпълнения план, ЕСССРа не е нешо по-различно от СССРа, освен тва кат им гледам плана и още 80% дизели по улиците, въглищарки, ТЕЦове, АЕЦове (и тех искаха да ги затворат, ама позеленеха изведнаж) плана е мега преизпълнен и до 2080та ше си житкаме по тоя начин, едно говорят и нищо не вършат .... :))
0
 
4
 
5
преди 1 месец
Хахаха глупости, КОВИД19 ги изпълни! Между 2000 и 2018 г. ЕС и неговите държави-членки са набили повече от трилион евро за насърчаване на възобновяеми енергийни източници, главно вятърна и слънчева енергия. Но въпреки тази огромна инвестиция в ЕС - вятърната и слънчевата енергия представляват само 2,5% от общата първична енергия. Противно на продължаващите популярни твърдения, това огромно публично финансиране показва, че възобновяемата енергия изобщо не е конкурентоспособна. Ако беше, през 2001, 2009 и 2018 г. нямаше да има нужда от директиви на ЕС да налагат производството им. Казано по друг начин, самото съществуване на такива директиви показва, че принуждаването да се произвежда определен вид енергия не води до резултати, тъй като в крайна сметка субсидиите, които трябва да се изправят пред свободен пазар, са неустойчиви. Изобщо дали все още сме на свободен пазар?
0
 
0
 
4
zelka007 до: ing5rov
преди 1 месец
въх , интелект на талази ... чуждици ползва ... :))) ... умник ...
1
 
2
 
3
ing5rov до: zelka007
преди 1 месец
абе я , фак ю троле !
3
 
0
 
2
zelka007 до: ing5rov
преди 1 месец
що ни занимаваш с менталните ти проблеми ... ?! четене на текст с разбиране пробвай ... в първият абзац на текста има 5 числа , можеш ли да навържеш смислово стойностите в значението на изречението или пак трябва да те пращаме на вечерно спту ... ?!
2
 
2
 
1
преди 1 месец
за коя петилетка преизпълняваме , че се обърках вече ...