Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Германия от 1918 г. служи като предупреждение за САЩ

Кампанията „Спрете кражбата“, инициирана от Доналд Тръмп, напомня на една от най-пагубните политически лъжи на XX век - Dolchstosslegend

0
 
3
 
6
dr.5rov до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Все още не знаем. Външно изглеждат и се наричат демократи. Какво има отвъре ще видим след време.
0
 
0
 
5
ing5rov до: dr.5rov
преди 1 месец
"...завзелите сега власта... "

Кои са тия бе , докторе и кога са завзели властта ?!
0
 
4
 
4
bgMan до: Whitestar
преди 1 месец
И понеже е по-стара затова първа ще се разпадне.
1
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Паралелът не е зловещ. Той е по-скоро абсурдно - контрастен. Но на мен ми прилича на много значително припомняне, че въпреки ренесанса и хуманизма, които са родени в Европа, то младата демокрация на САЩ е по-стара със 150 години от Европейската!!!
3
 
6
 
2
преди 1 месец
Тези неща трябва да ги пишете по адрес на Deep State групите, които нямат шанса да се доберат до властта поради това че са малко и никой не иска да се идентифицира с тях НО постоянно подбуждат противопоставяне, разногласия и разделение в обществото. Накратко - пеераси сър.

За останалите отделни личности и групи в обществото (с изключение на анархистите и безмозъчните) все още това са само гнуснии инсинуации, лъжи и гадна манипулация.

А САЩ наистина трябва да внимават защото пеераситее много отдавна тръгнаха по пътя на нацистите само дето имат интелекта да го правят прикрити зад знамето на демокрацията и равенството. Когато обаче започват да вземат властта равенствата и правата на тези, които не ги приемат изчезват и биват потъпквани по най-груб начин.
0
 
9
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Доста зловещ паралел, който направо е неуместен. Явно са активирани всички възможни средстава за да се накарат несъгласните с резултатите да се кротнат, както бяха активирани всички средства за да се махне Тръмп и да не му се позволи да управлява още 4 години. Но ако и при новото управления упадъкът на САЩ продължи, тогава нещата наистина може да излязат извън контрол. Там нямат трета, четвърта. ... нормални политически сили, които да предложат рационални алтернативи, различни от тези на двете сега вече враждувщи партии. В такава обстановка се появяват и политическите чудовища, например като АНТИФА, BLM и др.
Очевидната задача на завзелите сега власта е да успокоят обстановката. Да изглеждат мили, благи и загрижени за всички, за целия свят.