Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Какво донесе публичността на две от най-големите технологични компании у нас?

Плюсовете от листване на БФБ са набиране на финансиране, по-голямо доверие на инвеститорите, по-голяма прозрачност,посочиха участниците в Investor Finance Forum

2
 
0
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
За мен Сирма е най-голямата издънка. 4 е много прав.Що се касае до 3 вярно е, че цената падна, но не толкова много и освен това макар и с мъка дават дивиденти, които в някаква степен компенсират спада. И още нещо- храната ще е нужна по всяко време.
0
 
2
 
4
преди 6 месеца
Сирма е една от най-големите издънки на БФБ, не знам от къде ги вади тия сладки приказки шефа им.. И най-лошото е че сами си го направиха.. кой ли от големите акционери там не се изреди да си разпродава акциите на много по-ниска от емисионната цена /1,20 лв./ Щом вътрешарите не оценят акциите си как пазара да го прави!?Погледнете как станаха нещата при Алтерко и помислете малко. Ако трябва и привлечете правилните консултанти /от Импетус/, поне да опитате малко да се реванширате!
0
 
0
 
3
abdul до: cokrat1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
градус си го спонсорираха по партийна линия. нищо чудно няма в това. беше едно фасадно IPO.
0
 
3
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Чудесен пример е фирмата за пилета Градус. Излъга хората дакупят на 1,80 лева на акция...а сега доста време след ИПОТО цената е 1,4 лева.
0
 
3
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Проблема Ви е, че не искате да сте найстина публични. Искате публичен ресурс...но не исакте истинска публичност каквато има в старите демокрации. Мое мнение....защото сте тъпи и страхливи.