Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Възхвалата на електромобилите на Wall Street достига гротескни размери

Dow Jones и S&P 500 отчетоха леки повишения, докато Nasdaq приключи сесията на червено

1
 
2
 
9
scott до: Colossus
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
НАПЪЛНО НАРОЧНО Е!ОТ ПЕНТАГОНА: да се ударът страните, които генерират пари чрез петролъ и се явяват съперници и врагове. ксат россиа, иран,венезуела, За таз цел първо се нашистиха в САщ, че да са си самодостатъчни и после удариха по петролът кат цена инужди.БАЙ ПЪН И СИЧКОТО КУКЛОВОД ОКОЛО НЕГО: Може да не знаете, но сичките пари на бай пън са вложени у електричките, ветръните мелници и солариумите. На вас ше ви излиза зелено и между ушите, на бай пън - зелено у портфейлът.Кралицата на англия: тоз кукловод-рептил постоянно се оплаква от задух и мръсен въздух. КУКЛОВОДИТЕ НАЧЕРТАХА ПЛАН, МЕНИДЖЪРИТЕ + ФАРМАМАФИЯТА ГО ПРИВЕДОХА В ДЕЙСТВИЕ И РЕЗУЛТАТА Е "ПАНДЕМИЯТА" КОВИД.Шът даун на самальотите, бръмченето с колите за сирене на 100 к, туризъмът и забавленията. Отчуждени, болни и статични потребители. Уморени, изолирани и чакащи да се гътнат. А да, забравих: тората препоръчва 500 милки макс население на земята. И тоз план се изпълнева, зедно с предходните.НАЙС, А?
1
 
2
 
8
фиг.1 до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не разбрах само с какво ти пречат "невежите." Акулите не се оплакват от шараните, те просто ги изяждат. Е, тук аналогията ми е малко неточна, защото шараните са сладководни риби, но ми разбра мисълта. Независимо дали търгуваш с акции или с банани, принципът е един и същ, за да спечелиш, някой друг трябва да загуби. Тъй че, аз по-скоро бих се молил: "Нека има повече невежи!" А в случай, че при теб този принцип не работи, най-добре помисли пак ти към коя от двете група се числиш.
1
 
5
 
7
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Пазарна капитализация 25 МБ"Някой бърка мегабайти и милиарди, иначе "инвеститор" бил... :)))
0
 
7
 
6
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Хайпът" Тази дума нищо не ми говори!!! Бихте ли намалили чуждиците в статиите си.Това започва да прилича на гавра с Българския език
3
 
3
 
5
Colossus до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Само за едно не си прав! Приносът на Р. Худ в създаването на тази пазарна пародия в някои технологични сектори(най - вече тези свързани с ел. превозни средства) е минимален, едва забележим. С или без Р.Худ, тази електрическа идиотщина щеше да се случи. Пародията на пазарите се дължи на много по - умни, изпечени и най - вече мащабни инвеститори, всъщност , въпросът тук е - дали тази лудост е предизвикана нарочно, или се случва случайно?
3
 
6
 
4
преди 6 месеца
Никола не е производителна електрически камиони - а на картонени моделчета на камиони. Пазарна капитализация 25 МБ на компания, която още и батерийка за дистанционно не е произвела, това е смехотворно... но така е, когато пазарите се напълнят с невежи, които се мислят за инвеститори. Р. Худ превърна пазарите в пародия.
4
 
3
 
3
Ivan N. до: Boicho Popov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Удоволствието е изцяло мое - статиите Ви са страхотни! Поздрави!
0
 
3
 
2
Boicho Popov до: Ivan N.
преди 6 месеца
Да, благодаря!
1
 
6
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Става по-гротескна, а не по-гротеска. Иначе статията е супер :)