Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Заев: Двустранните въпроси не трябва да пречат на евроинтеграцията

Всяко отлагане на началото на преговорите по присъединяване само поставя под въпрос доверието към ЕС, смята македонският премиер

1
 
6
 
4
преди 3 месеца
Зайче, беги да рупаш морковите в Белград...
Не ти тебе Еуропската Уния тебе!
0
 
9
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"Двустранните въпроси не трябва да пречат на евроинтеграцията".
Точно обратното. В основата на евроинтеграцията са предварителното решаване на двустранните въпроси (разбирай противоречия) между отделните държави. Как си представяте ЕС, в който между държавите цари езикът на Скопие спрямо нас.
Никакво влизане докато не се научат на онова, което може да се нарече зачитане на другите. Ще стоят отвън и никаква демагогия на Заев или на който и да било друг не трябва да променя този факт.
0
 
7
 
2
kane до: honaniga
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Те се мислят за център на света. Паметниците в Скопие им го показват.
Искам България да ги държи извън ЕС докато признаят че говорят на български. Дори до момента в който ще говорят на албански повечето. Този момент може и да е настъпил. Щом не се дават на българите, да се дадат на албанците. То тва е неизбежно така или иначе. Може би със следващия им премиер на име ... Тачи ще се разбираме по лесно... Щото него Албания ще го е грижа не Македония
0
 
9
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Чак пък ЕС да е най-големият губещ.
Все едно света се върти около Северна Македония, БЮРМ, а и в следващите годи не се знае следващото и име, защото Македония е географска област.