Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Бизнесът в САЩ: Това не е закон и ред, това е хаос

Нито един главен изпълнителен директор на голяма американска компания вече не е привърженик на Тръмп, твърди професорът по мениджмънт Джефри Зоненфелд

   1| 2    
3
 
20
 
12
ing5rov до: Boicho Popov
преди 9 месеца
Г-н Попов , няма как да не сте забелязали , че написаното от Вас и екипа Ви е одобрявано само от един двама дежурни трола ... за един журналист това е показателно , за човек на заплата/хранилка/ е без значение !
1
 
10
 
11
дядя Вова до: baba_meca
преди 9 месеца
3
 
23
 
10
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Те индианците са умрели демократично и законнно, робството също е било демократично и законно, гражданската война в САЩ също е демократична и законна, нападат други държави и избиват населението им и лидетрите им също демократично и законно например Ирак, Сърбия... какъв е проблема, че не ми е много ясно!??!?!
20
 
7
 
9
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Тръмп не е добър или лош, той е ***. В даден момент е добър ***,а в друг лош ***. Прилагателните и определенията обаче не променят неговата същност.
14
 
6
 
8
Boicho Popov до: cyclop
преди 9 месеца
Да, такова е подзаглавието, и както е показано, е цитат, при това на достатъчно известен източник. Както цитираме Тръмп, така цитираме и Байдън. И лагерите им.
4
 
8
 
7
преди 9 месеца
Бойчо, подозирам ви, че с госпожа редакторката цъкате минуси светкавично, и аз ти сложих един, да е честно XD
5
 
8
 
6
преди 9 месеца
"Нито един главен изпълнителен директор на голяма американска компания вече не е привърженик на Тръмп"... е подзаглавието.
3
 
6
 
5
преди 9 месеца
Една любопитна снимка, подарък, за обогатяване на анализаhttps://static.politico.com/e3/a6/c752e08c4c9eb187a9abd0016ad4/210106-riot-ap-773.jpg...странен линк, може да не се отвори, но аз съм стар човек, не разбирам много от технологии, но вие, младите анализатори би трябвало да си намирате такива неща сами... Преди да анализирате в крайности?
12
 
3
 
4
Boicho Popov до: cyclop
преди 9 месеца
Къде в този анализ съм написал дали Тръмп е добър, или лош?
4
 
17
 
3
преди 9 месеца
Антифа-провокатори дойдоха, полицаи им отвориха вратата, случиха се безредици, Бойчо е доволен, пише Анализ Тръмп Лош. Когато от другия отбор трошаха, палеха и унищожаваха бизнеси, градовете бяха с превзети от съмнителни типове централни части, и падаха паметници, беше ли "тъжна и срамна глава в историята на нашата нация , имаше ли анализ, пропуснал съм го.