Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Петър Иванов: Предстои рестарт в отношенията на САЩ с Европейския съюз

Предизвикателството пред Джо Байдън е да обедини нацията, посочи главният изпълнителен директор на Американската търговска камара в България

3
 
1
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
такива оратори си изкарват парите с ораторстване, стоят си на сухо и топло и баламите ги четат и слушат.
а пък ние дето не сме балами виждаме едно непознаване на действителността, скрито зад могъщо красноречие.
а какво виждаме ние -
ефекта Тръмп ще се развива и в Европейски и в световен мащаб
Европа най-накрая ще узрее, че чайниците си правят богатствата на нейния гръб. едни членки ще го приемат, други не и така ще са появят разногласия, което ще доведе до нов желаещ за Екзит.
това ще доведе до затваряне на Европейския съюз и начало на отпор на външни разрушителни сили, това означава рестрикции, мита и защита на европейското производство. и една нова Европа.
3
 
2
 
2
zelka007 до: Веск
преди 1 седмица
от се пънете в атака , нема да влезете в следващия парламент , даже и до субсидия нема да го докарате ... бялата златка си кешира индулгенцията , направи си галерийка , изпра си чисто трансферите , спокойно си се пенсионира , а шараните изведнъж останахте на сухо ... :)))
4
 
4
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Една шайка свръхбогати джендъри, евреи, олигарси, масони, квито си решите вие в САЩ казват кое може и кое не. А стига толкова. Морал, демокрация, принципи.Няма такова нещо. Квото каже чичо краварина това ще е. Конкуренция - ааааа само ако САЩ са в по-изгодната позиция. Ракети в Полша и Румъния може, само ако са американски. Виж руски в Калининград и Крим били заплаха за някого си. Всяко оръжие е заплаха, особено близо до границата с евентуален противник. Близо говорим за според оперативната дълбочина на това оръжие. Има да се зъбите на Русия за Калининград и Курилите, да се зъбите и все тая. Няма как руската газ да я спрем с конкуренция и цени. Значи с търговска война, колониална зависимост на Европа от САЩ и т.н. Същото било преди Първата световна война. Тя затова и изухнала. Пък Втората е само продължение на първата. Аз смятам, че след падането на Соц. лагера световния империализъм и капитализъм се изродиха и самозабравиха. Увълчи се тотално капитала. Унищожиха средната класа, унищожават образованието по света, въвеждат зависимости и робство - модерни. Зависимостта от ваксина е какво според вас. Зависимостта от мобилни мрежи, фейсбуци и т.н. Власт над съзнанието и над битието. Ква е разликата със социализЪма и робовладелството. Модерните форми и средства само и завоалирания вид. Ами гарантирания доход какво е - от всекиго според възможностите, на всекиго според нуждите. На времето на това му викахме комунизъм. Социализма напомням беше на от всекиго според възможностите, на всекиго според труда. Отиваме към някакъв такъв свински угоителен комунизъм - на ти пари да папаш за да стоиш мирен, а ние вождовете знаем какво и как. Ти не мисли, бачкай нещо там и папй колко си гладен.