Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Хайко Маас: Ограничителните мерки не трябва да важат за ваксинираните

Разграничаването между ваксинирани и неваксинирани хора би било равносилно на задължителна ваксинация, изтъква вътрешният министър Хорст Зеехофер

   1| 2| 3    
2
 
1
 
21
penman до: cyclop
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Циклопе, ти от страх, дори и да не са те ваксинирали, има опасност да останеш и без едното си око. Тогава няма да има кой да търси фейк новините в нета.
2
 
3
 
20
penman до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-големи *** от българските русофили няма!
2
 
2
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Откачалките пак са се развихрили в писанията си! Ако корона вирусът ви отнесе няма да е загуба за страната. Некоя страна не дължи развитието си на параноиците, по-скоро е обратното.
3
 
6
 
18
преди 1 месец
Ами нека държавата да ми плаща 100% от заплатата за д Аси стоя вкъщи, както е в Германия пък после успех да ме накара фюда се ваксинирам за да тръгна обратно на работа :))
3
 
4
 
17
zelka007 до: korn
преди 1 месец
мхм ... иде им отръки , щом е анти ЕС ... повечето не излизат от селото/квартала дето живеят ама са международници от класа ... :)))
4
 
5
 
16
ing5rov до: korn
преди 1 месец
идиотията ковид не иде от Русия ... това първо. после руската ваксина и политика по ваксиниране не ме касае , въпреки , че правилата на играта са еднакви по целия свят , а те също не се определят от Русия .
4
 
5
 
15
korn до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Статия за ваксиниране в Русия и Китай, които започнаха първи-нито един коментар от русофили и антисорсоиди. Статия за ваксиниране в ЕС-10 коментара за Сорос, тираиния, Гейтс, либерали и други митични създания. Няма такива смешници като българските русофили. Пълни нещастнници.
4
 
6
 
14
преди 1 месец
Даа, има и такива, които са се чувствали прекрасно - на тази възраст - и после са ги ваксинирали, и на следващата сутрин са били умрели. Правиш ли връзката.
5
 
4
 
13
kane до: neon7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може и да е позитивен, но се чуствал страхотно. Ако не беше ваксиниран щеше да се чуства мъртъв на тая възраст вероятно. Правиш ли разликата.
4
 
4
 
12
cyclop до: neon7
преди 1 месец
Няма какво да се оказва, директно, недвусмислено се казва от всички възможни източници - СЗО, производители, "експерти" - че единственият ефект от "ваксините" е краткотрайна (около 6 месеца, оптимистично 8 месеца) вероятност за по-леко преболедуване на ковид19.