Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Сорос: Сега е правилното време за вечни облигации

Доскоро подкрепях издаването на безсрочни облигации на ЕС, а не на държавите членки, но това не е възможно при настоящите обстоятелства, пише инвеститорът

   1| 2    
6
 
1
 
17
scott до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ма нет, найн и нихт!
Щеше да е така, ако беше наредил с вакцината на астразенека!
РАЗГЛЕЖДАЙ ВАКЦИНАЦИЯТА КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА ОЩЕ КОНТРОЛ НАД ГОИТЕ! Правиш ги луди, отчуждаваш ги, караш ги да се страхуват - значи се лесни за използване и убиване.
Вакцинацията на путин е с цел: още крепосни за негово лично ползване, откъснати от останалия вакциниран свет. се едно, останалия свет приема католицизъма, а путин - варварин. веднага приема православието, за да избегне религиозна война и да покаже ясно неговите овци. Спутник форевър.
3
 
2
 
16
korn до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще се опитам. Значи, ако евреите са със нас са от добрите, ако са срещу нас са от лошите. Както в началото на войната-руснаците и нацистите са съюзници, разделят си държава, трепят евреи, после са врагове. Още един въпрос-тебе те разбирам повече от Вовата. Путин като нареди ваксинация в Русия, значи ли това че е пионка на Гейтс и Сорос?
3
 
2
 
15
scott до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ше се опитам ти внесем светлина!
Путин иска целио свет за россиа. За целта има следните оръжия на разположение: войни и сила, шантаж, изнудване, убийства, твърда ръка и силен лидер. Сороз го прави хахав! Цела година воурожение, угрози, атака и завоевание се ОБЕЗЦЕНЯВАТ с едно сороско движение на борцата. И в резултат - нема с кво да плати на лейтенантите си за пролената кръв. налага се идиологическая обработка, фалшь, лжи и манипуляции, за да навие некой за следавща битка в негова полза. Сороз е ного омразен щот притежава оружието на парите и дългата ръка, която идва с това. Как смее тоз крепостен да не предоставя сичките си пари на государя при първо поискване? Ей затва го мразат сички русофили.........Ше питаш що не мразат друг кат него, бъфет например. Е, сороз и никой друг победи путиновите пионки в източна европа, че и ги намайдани. СЕГА СТАНА ЛИ ЯСНО? Как ше свърши сичко туй? мечтат на путин е сороз, кат дянков, един ден да "поработи" и за него. Ако не - смерт страшная будет. Ма мож на товарища путина първо да му се случи, ей така, от ковид..........МУАХАХАХАХАХАХ
0
 
4
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ралавницо сороска, ше живееш вечно,а?
4
 
1
 
13
ing5rov до: korn
преди 1 месец
Рогов , напъни си гънките на последния етаж и опитай да разбереш ... "Русия всяка година организира велик военен парад в чест над победата над нацизма"
нацистите бяха врагове и убийци на руския народ ... има евреи и евреи ... тия от типа на Сорос , Ротшилд , Баруха и т.н. ще си получат заслуженото ... за съжаление в другия свят !
1
 
3
 
12
korn до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбрах, и все пак толкова страх заради нянкакви си организации ми се струва странно. Като спомена евреи, и това не го разбирам-омразата на русофилите към евреите. Русия всяка година организира велик военен парад в чест над победата над нацизма,същите тези нацисти които са трепали евреи-в крайна сметка лоши ла нацистите или не. Друг пример-Израел бомбят в Сирия когато си поискат, Путин един път не ги е обвинил в нещо нито се е опитал да ги спре, а със Запада води война. Приближените на Путин както споменаваш са евреи, тоест-евреите от добрите ли са или лошите. Много сложен и необятен ми се струва света на русофилите. Ето, задавам прост въпрос за Сорос и отговора на Дядо Вова, най верния войник на Путин във форума е толкова неясен и не разбирам нищо.
0
 
7
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като чуем за такива вечни облигации,
Некак си ми се набива повече у главата Вечното Злато.
5
 
1
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Рyшняците навлизат в нов свят, който не разбират и затова го мразят. Ще се опитам да ти го покажа през техните очи : «Я купил фьючерсы, отошел на кухню, вернулся, смотрю — уже все».
2
 
5
 
9
дядя Вова до: korn
преди 1 месец
Да, за плебса винаги трябва да има лустросана историйка,
по която той да вика:
_ Уаааауууу!
0
 
3
 
8
mrynmryn до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-скоро не харесват организациите, които спонсорира, в Русия повечето милионери/милиардери, са с еврейски корени, a те един друг не се пипат, та едва ли е засегнал някакви интереси там.