Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Точно преди 60 години Кенеди пое факела на свободата в света

Днес Байдън знае, че най-важната му задача е да осигури оцеляването и успеха й в самите САЩ

1
 
4
 
6
преди 1 месец
Успех на Байдън по пътя на Кенеди ...
0
 
7
 
5
преди 1 месец
Той Жо вече нищо не знае сичко е забрайл завалията, а какъв Рептил е назначил на здравеопазването да ни пази Господ .... НО след 4г. ако до тогаа половината щати не са поели по пътя на Украйна (шот аз така ги виждам слободите) тия ше са валат ама тотал щета .... Желаем им успех и скоротечен разпад дан се мъчат ората много, а да почнат на чисто ....
1
 
5
 
4
дядя Вова до: bgMan
преди 1 месец
0
 
8
 
3
преди 1 месец
И точно днес тия дето поставиха деменцията Байдън у Белио дом навряха факела на свободата в г*за на статуята на свободата. Хич да не ми правят паралели с Кенеди.
1
 
5
 
2
преди 1 месец
Точно преди 60 години Кенеди пое факела на свободата в света

...реши да пресуши вашингтонското блато и го гръмнааа.
Дедо Дони поне само го шкартираха....
2
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Продължаваме със смешните статии, а?
Кенеди беше продукт на мафията. Издигнат от нея на висок пост - започна да я преследва и громи. Е, получи си заслуженото по закона на омертата.
Бай Пън и той е издигнат, пак от мафията, на същия пост. Ама са го избрали слаб, безволев и педофил, че да им е удобен за логаритмуване.
Кво му е смешното на таз статия, ше попитате? Патоса тип соцялистически реализъм. Тука, в източна европа, сме преситени до козирката с него. И даже можем да ви датирам за кой период на соцреализъмъ става въпрос. даже не за зрелия, 80-те години, а за този 1945-та. Светлия нов ден ИДВА, а борбата с врага с партиен билет е в разгара си. В резултат: кастрирана, но идеална картинка се пропагандира.