Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Може ли Байдън да избегне грешките от първия мандат на Обама?

Левицата ще се опита да убеди новия президент, че той има мандат за прогресистка промяна, но не е така

0
 
2
 
6
ing5rov до: kane
преди 8 месеца
нещо бъркаш посоките ...
2
 
0
 
5
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Историята не греши.Историята показва следното:Републиканците рушат икономиката и обществото в борбата си за създаване на стой който е доказано че не може да съществува. Демократите след това идват за да позакрепят щетите. Така е било, така и ще бъде явно
2
 
3
 
4
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Погледнете снимката в началото на статията. Сега кажете,тези хора на снимката нормални ли са?! Маските имам предвид. Може ли нормален човек да приеме,че тия маскираните с маски са нормални хора?!
4
 
2
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Статията нещо не ми се връзва. Обама дойде на власт по време на най-голямата икономическа криза след Втората световна война. Логично е възстановяването са отнеме повече време, но все пак авторът не споменава, че САЩ бяха една от първите държави, които излязоха от рецесията. Всъщност, именно Обама върна икономиката към растеж, което доведе до намаляване на безработицата, а Тръмп просто се възползва от това, вярно, че увеличи икономическия ръст и доходите на част от американците, но то беше за сметка на намаляването на данъците, увеличаването на дефицита и повишаванета на държавния дълг. И в крайна сметка, той остави икономиката в по-лошо състояние, отколкото я завари.
4
 
2
 
2
преди 8 месеца
Може ли Байдън да избегне грешките от първия мандат на Обама? Не.И спрете с Мавзолея.На страницата на Белият Дом вече го има в раздела бивши президенти.Приживе.Говорете за кафявата двугърба Камила.
3
 
0
 
1
преди 8 месеца
Със злокобната процедура за неправилно емитиране на долари президентът няма шанс за избавление на САЩ от стопански колапс. Джо Байдън е жертва на лошо прилагане на долара. След достатъчно време, е с обществено признат политически провал.Устойчивото успешно управление на САЩ е възможно, след като се въведе подобрено емитиране на долара.