Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Мекият подход на ЕС към Китай противопоставя Брюксел и Вашингтон

Евроадминистрацията се бави с налагането на ограничения на вноса на китайски стоки, свързани с принудителен и детски труд

0
 
2
 
6
evlogi до: фиг.1
преди 1 месец
Доста странен извод.Как достигна до него?
2
 
0
 
5
фиг.1 до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти предпочиташ "твърдите неща", така ли? Е, всеки със секcyалните си фетиши. Не те съдя. Обаче силно се надявам да си жена с мъжки ник. Иначе е гнycно.
0
 
3
 
4
преди 1 месец
Нормално. Брюксел си е царство на меките неща, като например меки *** и меки китки,така че е нормално и подходът да е мек..
1
 
0
 
3
фиг.1 до: Имхотеп
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Връзката е, че репресираните граждани мюсюлмани са бъдещите бежанци мюсюлмани.
1
 
0
 
2
Имхотеп до: korn
преди 1 месец
А каква е връзката между бежанци мюсулмани и граждани на някоя държава мюсулмани?
1
 
0
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може би е малко неудобно ЕС да налага санкции на Китай по повод правата на угурийските мюсулмани. В ЕС бежанците мюсулмани биват затваряни в лагер, където живеят в мизерни условия. Малки деца живеят в палатки без топла вода по време на зима. Наскоро Макрон поде открита война срещу исляма като се затварят джамии и всеки мюсулманин може да изчезне под предлог че е терорист. В много държави от ЕС лидерите открито говорят за мюсулманите като за лош материал хора. По границите се стрела срещ бежанците, а сега тече разследване за малтретиране на бежанци от страна на ФРОНТЕКС. Зелената сделка,борбата с климатичните промени и короновируса изглежда по приличен повод за ограничаване на вноса от Китай, но бюрократите в Брюксел работят с числа а не с гръмки популистки изявления. Трябва да се намери начин ограничаването на вноса от Китай да не се отрази драстично на стандарта на европееца, а това изисква време.