Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК: Страните от ЕС могат свободно да купуват и други ваксини срещу коронавируса

Унгария одобри по спешност руската ваксина "Спутник V", но това разрешение дава правото за употреба само на територията на страната

0
 
5
 
5
Grosss до: Стоян Петров
преди 1 месец
Нямаш си и представа маджарите и прабългарите колко близки народи са.
3
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Унгария си намери мястото. Ето в каква компания се е наредила : "Кроме того, в четверг же стало известно об одобрении применения «Спутника V» совсем в другой части планеты – в Объединенных Арабских Эмиратах. Вакцина «Спутник V» также зарегистрирована в Аргентине, Парагвае, Боливии, Сербии, Алжире, Палестине и Венесуэле – и есть все основания полагать, что это только начало."
4
 
5
 
3
Стоян Петров до: фиг.1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Унгарците нямат съюзниици. Винаги са били врагове със съседите си. Вечно са желали чужди земи. Затова и след Втората световна повече от една трета от населението и площта и са откъснати от нея. Само към немски територии не са проявявали апетит. През 10 век когато се установяват на в днешна Унгария, маджарите(вид монголци) изпращат армията си за грабежи в германските земи. Немците ги разбиват и пленяват голяма част. Вместо да ги избият или продадат в робство, изрязват им ушите и носовете и ги пускат да се приберат. Имало е огромен възпитателен ефект, защото десет века не поглеждат нататък.
4
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Радвам се, че унгарците избраха "правилната" ваксина. Надявам се всички да се ваксинират. И така няма да подяждат ваксините на съюзниците си.
0
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
охоо специални игли и спринцовки, това май си плаче за лиценз.
от къде на къде ще се бие ваксина с НЕспециални игли и спринцовки?! кой знае какви странични ефекти могат да имат обикновените игли и спринцовки..