Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК напредва с процедурата срещу Полша за върховенството на закона

Варшава има срок от един месец да промени законодателството си или рискува да бъде изправена пред Съда на ЕС

   1| 2    
0
 
2
 
13
khao до: ing5rov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
хаха ... ти от kypва запис получавал ли си ... : )))---всеки месец *** ми носи по един буркан мед.. това брои ли се? :)))
2
 
4
 
12
zelka007 до: ing5rov
преди 11 месеца
д.е.б.ааа и чвора ми.р.излив ...
2
 
3
 
11
zelka007 до: vzhekoff
преди 11 месеца
е ... гледай под мен ... :))) ... у.р.уд баце ...
3
 
4
 
10
zelka007 до: vzhekoff
преди 11 месеца
за година и нещо ви отучих да дращите за пеееераси , тоя нема спирка ... не ми пречи че сме на различни мнения . лошо нема . за тва е форума . тоя във всеки пост . без пропуск . колко требва да е кривоглед за да не види , че е само той ... натурален с.е.л.так ... дразни ме бе човек , уж си пишем за икономика и политика . не пишат обикновенни хора , все некой е на некаква позици или си има собствен бизнес ... нема значение кой крив и прав . без да се обиждаме . тоя нарежда на всеки и за всичко само за краставици и орехи . б.а.х.ти и неадренталеца ...
4
 
1
 
9
ing5rov до: zelka007
преди 11 месеца
по 4 и 5 абзац у нас трябва с картечница да дойде ЕК ... колкото до нескопосните обиди , пробвай по женска линия , там по ше ти е лесно ... и тъй тъй не си дама ... : )))
4
 
0
 
8
ing5rov до: vzhekoff
преди 11 месеца
хаха ... ти от kypва запис получавал ли си ... : )))
5
 
3
 
7
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Срещят се двама ев ре и и единия вика на другия:- Изя, чули, че на Авраам синът му станал *** ?- Какво - взема пари на заем и не ги връща ли ?- Не бе, в добрия смисъл на думата...================Като гледам - зелето явно е у лево, ама в добрия смисъл на думата :) Пък може и пари да взема и да ги не връща, знае ли се :)
4
 
6
 
6
преди 11 месеца
Като гледам нацъланите на инженера минуси+и темата на статията=пeдaлитe защитават пeдaли
6
 
3
 
5
zelka007 до: ing5rov
преди 11 месеца
добре бе *** , не ти ли прави впечатление , че остана ЕДИНСТВЕНИЯ те.ме.рут дето не спира да дращи за пеееераси ... то бива да си проззззд , бива , ама ти изстрелваш тъ.помера два етажа нагоре ... тук освен теб друг сбъркан пеееедал такъв нема ... нема такъв у.род гърбав и кривоглед кат тебе ... ка.тил мър.яв ... на никой не му пука сърби ли те бабалюго некъде и ще те лашкат ли в кошарата сред козите ... да ме прощават дамите дето ще четат и модератори ... !!абзац 4 и 5 пише какво се направили поляците и за какво им се иска обяснение ... мало.умник ... !!
5
 
5
 
4
khao до: ing5rov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
не сте мнозинство... 2-3% сте