Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Франция: "Северен поток 2" не трябва да се смесва с темата за Навални

Ако газопроводът заработи, това ще намали цената на газа за Германия и Европа, смятат в германското икономическо министерство

0
 
3
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"САЩ вече дават сигнали, че са готови на преговори за "Северен поток 2"....."

Какво ли пък имат да преговарят не знам.....,Меркел казва че Северен поток 2 ще бъде завършен и Байдън отговаря:ДОБРЕ.....
3
 
0
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хахахаха......смeххххх......швабите щели да решат, че нямат нужда от такъв "партньор". А ето какво решават швабите : " Министр экономики и энергетики ФРГ Петер Альтмайер намерен обсудить с американскими коллегами ситуацию вокруг проекта газопровода «Северный поток – 2». Хахахаха.........какъв смех само!
0
 
2
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Нищо чудно един проЗ ефрейтор да не разбира елементарни неща. На единствената мозъчна клетка и е трудно да живее в кухата му глава сред алкохолни изпарения :)
1
 
4
 
4
Invcom до: Стоян Петров
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
хахаха щатите щели да забранят на Германия да купува руски газ .. и как ще стане това ? Ами ако швабите решат, че нямат нужда от такъв "партньор" като чичо Сам :)))
4
 
1
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не разбирам, какво общо имат Германия и Франция със Северен поток - 2? Той зависи единствено и само от САЩ. На която и фирма(немска, френска, австрийска) да решат да наложат санкции, ще се откаже от участие в проекта моментално. Не искам да предричам , но САЩ са в състояние да откажат и купувачите на природния газ от този поток. И като мaлoyмни повтарятя за някакъв Навални, след като решението за уищожението на потока бе взето от Конгреса и Сената на САЩ, преди неговият арест.
PS Специално за онзи с kyхата kpaтyна, обяснявам че Фортуна тръгна уж да строи, а не полага тръби. Що така бе Миме?
2
 
4
 
2
преди 2 месеца
Рядко се случвало ?!?!?
2
 
7
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Навални си е Навални, бизнеса си е бизнес :)) В случая лицемерието на Европа работи в полза на Русия .. това се случва рядко :)