Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ползите от дистанционната работа няма да дойдат веднага

Опитът показва, че отнема време, за да се адаптират бизнес практиките така, че да използват ефективно новите технологии

1
 
4
 
6
Hahoto2 до: фиг.1
преди 1 месец
Никога не съм бил националист, виж пишман съм ставал много пъти. И не съм на Шипка, но не съм и вкъщи. "Злобарка за добро утро" не ми е нужна, имам си съпруга. Това че Инвестор не сложиха едно банерче с българското знаме, поне като гугъл, за мен говори много. За теб щом е нормално, въпрос на гледна точка. Инак Киряк Стефчовци, има на всякъде! ЧЕСИТ ПРАЗНИК!
4
 
2
 
5
фиг.1 до: Hahoto2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що, вие пишман националистите как точно го празнувате? Всички сте се събрали на връх Шипка и пеете патриотични песни ли? Може би този коментар си го постнал именно от там? Не бих посмял да предположа, че в момента си седиш пред компютъра вкъщи, след като днес си станал от леглото малко по-късно и си ударил една злобарка за добро утро.
2
 
6
 
4
shinawatra до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Така е, за по-младичките звучи привлекателно. Но хоум офисът носи страшни негативи, ако е за постоянно. Само за хората с психични отклонения, комплекси и друг вид проблеми е ОК!
3
 
6
 
3
преди 1 месец
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ИНВЕСТОРЕ, 11 часа е, по нищо не се разбира, че е 3-ти март във вашия сайт!? Или националните празници противоречат на глобалиския либерастки ред, на който вие така преданно служите!
4
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И като допълнение - хората са социални същества, имаме нужда да се събираме със себеподобните си, да общуваме, лишаването ни от тази физиологична нужда води до депресии и заболявания на психиката.
6
 
6
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не знам защо толкова често Инвестор пуска статии, как дистанционната работа била новото нещо, за съжаление същите нямат никскъв практически опит в това за значим период от време.

Дистанционната работа има огромни негативи, като:

1. Демотивация - отначало е веселичко и хаху-хиху, но после минават година, две и хората се отпускат и омързеляват. И който и да е, работил хоум офис повече от 2 години, го знае.

2. Спадащи резултати за компанията, следствие от първото. И това е безспорно, особено след 2 години.

3. Липса на едно от най-важните неща за всяка компания - общото мислене на хора, събрани заедно, с цел развитие. Най-добрите идеи идват в група от заедно мислещи и действащи индивиди. Конф коловете не стават за това.

3. Социален проблем - липсата на социален контакт не само превръща хората в медузи, но е и огромен социален проблем от гледна точка на семействата. Къде хората ще срещат половинките си, в сайтовете ли??!

4. Липсата на истински социален контакт деградира хората, те се превръщат в интернет зомбита, неспособни и уплашени от почти всичко, което се случва в реалния живот.

Вече имам приятели, които твърдо заввяват, че напускат сегашния си работодател, ако продължи хоум офиса.

Инвестор, това с постоянната дистанционна работа е УТОПИЯ и вместо да цитирате всякакви "гурута", питайте хората, които живеят с този проблем.

Новото утре е, че ще има опции за някои професии отвреме-навреме да си отворят лаптопа от вкъщи, 1-2 дни в седмицата, или през част от деня, но да се твърди, че хоп - офисите изчезват, е абсолютно неразбиране на казуса.