Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Софийските квартали с активно жилищно строителство отчитат ръст на цените

Общо за столицата цените на жилищата са нараснали с близо 5% през 2020 г., сочат данни на компания за оценки на имоти

0
 
5
 
4
преди 1 седмица
Божодидарка пак прибра 50 лв за платената измислица. Ще си купи буркан с мас този вечер. Иначе тва показва че пазара в тотален колапс.
2
 
11
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Из София все по-често попадам на надписи "Продава се" както за търговски площи, така и за апартаменти, но може би аз нещо не виждам добре.
И ми е много интересно за какво убежище на спестявания може да се говори, като наскоро имаше статия за ръста от около 10% в размера на средния ипотечен кредит за 2020 спрямо 2019.
2
 
15
 
2
преди 2 седмици
"Тя обяснява това с желанието на хората да потърсят убежище за спестяванията си в имоти ...Убежище за спестяванията?Това не е ли подсъдно?Индиректно и косвено се насажда несигурност в банковата система ?
2
 
13
 
1
преди 2 седмици
Какви са тези експерти които се чудят каква оценка да дадат на жилищата ?Един път се объркали,сега пак се изявяват като експерти.През ден ново облъчване.В тази криза дето краят и не се вижда нон стоп облъчват населението да се набива в заеми и да си влага парите в тухли,при положение,че безработицата непрекъснато расте и ефектите от целия цирк дори още не са се материализирали напълно.В момента банките дори и не знаят какъв процент заеми ще им бъдат върнати след мораториума.