Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Успя ли ЕС да се превърне в империя?

Властта на Брюксел извън собствените му граници става по-видима, особено с Brexit, но изисква и голямо майсторство, гъвкавост и сдържаност, според анализ

   1| 2    
2
 
3
 
17
преди 2 дни
Всички знаем рано или късно какво се случва с подобни наднационални империи.
2
 
2
 
16
ing5rov до: mrynmryn
преди 3 дни
аз също не съм на хранилка ... сам се изхранвам ... слава Богу ... а пък като ти дойде реда , ше се обясняваш по подробно на когото трябва .
1
 
1
 
15
mrynmryn до: ing5rov
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Мен не ми мисли, дори когато умра, аз няма да вляза в църква, знам че ти е кусур, щото от държавата, спонсорираща църквите ни, ти идва и заплатата, но аз не съм на хранилка към тях.
2
 
2
 
14
ing5rov до: mrynmryn
преди 3 дни
не се ври където не ти е мястото ... като те внесат там с краката напред , може би ще разбереш за кво иде реч ...
1
 
2
 
13
mrynmryn до: shinawatra
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Да, ти си имунизиран от световната икономика, теб няма да те засегне, по никакъв начин, ако наистина си вярваш, ти самият си за съжаление. Щото българските "гейове", така добре управляват, че сме Швейцария на Балканите. Всеки го е страх да направи една по-сериозна реформа, че другите избори няма да влезе у парламентО иначе, за това сме обречени, да кретаме до безкрай.
2
 
1
 
12
mrynmryn до: ing5rov
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Ако си мислиш, че само от свещи идват парите, даренията вероятно са основната част от приходите им. Да не мислиш, че ролекс се купува от свещи?
4
 
2
 
11
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Най накрая една добра статия какво е ЕС и какви са плановете на съюза. Фактическа след БРЕКЗИТ, ЕС е вече една държава, подобна на Съединените Американски Щати и Руската Федерация. Англичаните години наред спираха този процес, но след като вече ги няма ще бъде завършен банковия съюз и европейската армия която се гради от години. Това което се премълчава в статията е че, ЕС в момента си е авторитарен съюз биещ на тежка диктатура, всичко това оправдано пред света и населението с короновируса. За една година свтовна пандемия в ЕС се свършиха неща, които се бавеха от 10-15 години. Най важното е че ние сме там където ни е мястото, в съюз с 26 бели християнски европейски държави.
2
 
7
 
10
shinawatra до: mrynmryn
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Кое е пропагандното??! Истински те съжалявам, ако не можеш да го хванеш в контекста! Ако ЕС се сгромоляса, точно мене не ме мисли, щото съм доказал как се оправям БЕЗ ЕС, да му мислят калинките и тия дето чакат евро-пътеките, демек целата мафия в БГ! Та, недей да плашиш с армагедони, ЕС се състои от автономни държави и гражданите на НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ не желаят повече власт да се концентрира в ръцете на брюкселските гейове!
1
 
5
 
9
ing5rov до: mrynmryn
преди 3 дни
конкретизирай ... колко процента данък ше сложиш на една църквичка в която я влязат седмично две баби да запалят една свещ , я не ... ти май съвсем не си в час , че ше дойде и твоят ред за там ...
2
 
3
 
8
mrynmryn до: ing5rov
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Кое от това да се облагат с данъци, не разбра? Това си е вид продажба на услуга/вещ, с нищо по-различно от каквото и да е друго.