Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов: България ще получи 29 млрд. евро от ЕС за щетите от пандемията

През следващите пет години страната ще е в състояние да удвои обема на публичните инвестиции, смята вицепремиерът Дончев

0
 
1
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
""Нека хората да видят, че съоръженията на магистрала "Тракия" са компрометирани и за съжаление, правим на практика нова магистрала, каза премиерът."Ами то хубаво че правите нова магистрала,но няма ли да потърсите сметка на "вашите хора" които преди 14-15 години също правиха "НОВА МАГИСТРАЛА".....?
0
 
1
 
5
driverf1 до: driverf1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
То ще падат грантове за "наши",то чудо.....Абе на този "Tъпанар" няма ли кой да му сметне че 29 милиарда евро не са 60 милиарда лева.....?
0
 
1
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Борисов: България ще получи 29 млрд. евро от ЕС за щетите от пандемията"Татко каза че ще ми купи колело.....,ама друг път.....D:D:D:
1
 
5
 
3
преди 4 месеца
България ще получи един гол банан ... парите ще изчезнат без даже да са напуснали Брюксел ... бокаса и компания мутри ше се сборят за полуоглозгания кокал , който ще подхвърлят господарите под масата ...
3
 
7
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"50 милиарда лева грантове" - добре значи вече е ясно за каква сума си счупихме икономиката и побъркахме хората. Свободата обаче няма цена другарю Борисов!"директни инвестиции за бизнеса" това само на мен ли ми прилича на "ти на мене - аз на тебе"? :)
2
 
6
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
А доматите по колко ще са?