Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Републиканците отново спасиха Доналд Тръмп от импийчмънт

45-тият президент на САЩ обеща да продължи да защитава "величието на Америка"

0
 
5
 
5
преди 7 месеца
Адвоката напрао им eббaa макaaтaa на тия нeщacтници .... фашификации на доказателства, незаконен процес и т.н. съвсем друго на ръка е тукашните платени тролски недоразумения на природата кат Фогуранта, които треа пишат простиии за жълти стинки иначе не мое си финансират жалкото и мизернo съществуване ....
1
 
7
 
4
ing5rov до: фиг.1
преди 7 месеца
"...в очите на избирателите..." хаха ... избирателя не го бръснат за джанка вече , алоооу ... справка изборната "победа" на байгън ...
8
 
1
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Демократите спечелиха това, че в очите на избирателите републиканците вече са хората, които открито подкрепят метежници. Това може да измени баланса на силите за много години напред.
5
 
7
 
2
ing5rov до: фиг.1
преди 7 месеца
мхм , "няма шанс за втори мандат" ... ако беше тъй за какъв чeп им е на демократите непременно да го импийчват втори път ?! щото ги е страх ! и има за какво !
8
 
3
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
От това решение загубиха републиканците, а не демократите. Тръмп тъй или иначе вече е достатъчно компрометиран и няма шанс за втори мандат, дори и да се кандидатира повторно. А републиканците се замозакопаха, подкрепяйки толкова скандален политик и продължават да го правят.