Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Почти една десета от търговските площи на бул. "Витоша" са празни

Делът на свободните магазини расте и по главните търговски улици в Бургас, а във Варна и Пловдив остава стабилен

3
 
9
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"Три нови ритейл парка са открити у нас само през второто полугодие на 2020 г." - има се предвид търговските паркове, макар ритейл да е търговия на дребно, но не е българска дума. И какво се случи, като бяха открити?
В материала се търси специфика на големите градове и според мене са засилени. Вероятно има отлики, но не са толкова съществени. Няма да коментирам, само ще кажа, че в самия център на София и около Руски паметник напоследък виждам всеки трети магазин да се изпразва и опустява. Тъжно и потискащо ми е. И това далеч не е заради електронната търговия.
Сега в момента слушам по БНР как другарят БМБ е наредил да има зелен коридор за ваксиниране и да има ваксинирани минимул 10 000 души. Той решава ограничение или освобождаване на мерките. Универсален пожарникар! Забравиха се всички въпросителни около ваксината. Въпросът е да се изпълнява планът под благовиден предлог.
Липсва ми обективна информация - все повече се чувствам като по времето на соца, когато трябваше да утвърждаваме задължително положителните тенденции, а по медиите се говореше с патос.
0
 
8
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Koлко да са стабилни, по Вл.Варненчик, във Варна, има празни магазини, а преди бе рядкост, макар че аз винаги съм се чудил, тия магазини, как си плащат наемите, никога няма никой в тях и единственото което мога да се сетя е пране на пари. И за мен лично Възраждане, далеч не е в центъра на Варна, дори в Широк Център не е.