Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ангелов: Колективен имунитет - до края на лятото при този темп на ваксинация

Няма промяна в плана за отваряне на ресторантите от 1 март, каза здравният министър

0
 
4
 
5
ing5rov до: julian12
преди 1 седмица
в случая имаме удивително съвпадение на характер и професия ... курветината е такава по характер , а проститутката е такава по профеия ... : )))
1
 
5
 
4
julian12 до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Зелка, зелка, толкова пропаднал трол да си.
Много долно същество се оказа. Долна, продажна душица.
5
 
3
 
3
zelka007 до: khao
преди 1 седмица
екстра си е ... ти какво си очаквал ... ?! това първо . второ , ти лично! какво направи за да не е той на власт ... ?! запиши се поне доброволец в някоя партия като наблюдател в проблемните избирателни секции . иди и виж как се прави , компрометирай ги ... !! най-лесно е да се пише по форумите . ама когато трябва да се свърши полезна работа всичко потъва като вода в пясъка на слънчака . веднъж си приказвахме едни близки познати/колеги . тоя е такъв , за нищо не става , нищо не може да свърши , оня е такъв , тия са такива ... и един се обади и казва . - добре бе , ти за кмет ще се кандидатираш ли ... ?! ами не ! ами ти ... ?! и ти не !! е те затова е така , тези дето са се кандидатирали те стават ... :))) ...

не мисля че Бащицата се справя зле ... по-серт е , рязък , не търпи чуждо мнение , предпочита лично да контролира ... не са лоши качества ... дали може някой по-добре да се справя ... ?! определено може . да се изтопоса някой и да се докаже ... дали може по-зле ... ?! определено може , видя ли сме и други какво могат ... :))) ...
1
 
6
 
2
khao до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Мутрата ще го преизберете, защото вдигна заплатите на бюджетарите с 30% плюс малко купен вот + малко измами + ниска активност... не заради опашките или заради управлението на кризата и тнт.
8
 
2
 
1
преди 1 седмица
Бащицата е велик ... нареди народа на опашки ... пак ще го изберът ... червенотиквениковчетата и мангъристите пак останаха с пръст в устата ... :)))