Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Безпрецедентен срив на емигрантските пари със 72% отчита България през 2020 г.

За миналата година емигрантите са пратили в страната с 879,4 млн. евро по-малко спрямо 2019 г., а отражението върху икономиката ще се отчита тепърва

   1| 2    
0
 
1
 
12
michaelis23 до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
ама кат Микимаусовете ти спрем хранилката то ти нема и кво да дадеш на твоя пес ве калъффф .... .:)) На тва му викам аз "Рани куче да те лае ...." Ама ше спре, кат глеам и некролога Жо още не ви е пуснал грантовете и съвсем сте взели сдали ....
2
 
3
 
11
Dr. Vatnikov до: Frosty
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Другарю Пpocти, Г-н Зелка така ти е затворил неуката дзypла, плямпаща опорки, че аз няма какво повече да добавя.Но беше красиво, изплющя те със замах с правата лопата точно по суратя! Чак жужето ти се привидя!
0
 
3
 
10
преди 7 месеца
Около 8000 АП. от новото строителство
5
 
1
 
9
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Какво включва тази статистика за чуждестранните приходи? Само банкови преводи ли защото някой в брой сигурно ги носят, сега вече и модерни начини като криптовалути има за превеждане.
5
 
6
 
8
zelka007 до: Frosty
преди 7 месеца
ти па ... според централната банка на рассия са $1,4млрд ...https://***.themoscowtimes.com/2021/01/20/russia-sees-lowest-foreign-investment-since-1994-a72663кат за 1/6 от земната суша сравнено с "земя , като една човешка длан" ... докарваме половината от техните , а сме колкото един квартал на масква ...левак ... :)))
7
 
3
 
7
Frosty до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Доктар Ватныков, докато емигрантските пари в България се сриват с ударни геpбеpаcku темпове, преките чужди инвестиции в Руската федерация са се увеличили през последната четвърт на 2020-та до 6 милиарда 264 милиона щатски долара. Това е според данните на Trading Economics.Руснаците просто си седят и си гледат кефа и в края на тримесечието им влизат по 6,3 милиарда долара от чужбина в джобчето. Не е ли яко, а?Затова Путин става още по-богат, виж какъв луксозен дворец си купи. Не е като муmpaта Бойко да си държи пачките и пищова в шкафа...
3
 
4
 
6
zelka007 до: michaelis23
преди 7 месеца
мише , кво става с големото Омиране ... ?! да чакаме ли още ... ?! и оранжадата окончателно утече . виж са кво е спокойно кат го нема тъ.пи.гьоса да дърдори безсмислици и да му ги препредават щот бил неква голема клечка ... м/у другото са го подкарали в ню-йорк вече , съдебни разрешения за разследвания , изисквания за данъчни документи , следствени действия ... наесен с песен ... :)))
4
 
7
 
5
дядя Вова до: michaelis23
преди 7 месеца
Тъй Мише,*** те и на изборите като видят отлив на гласоподаватели за техните *** платформи с 72%, те тогава ще изреват на умряло!Що всеки, който поиска, ще има база поддръжка за Майдан!И рогата на козите от ул. Козяк няма да ги спасят!!!
4
 
3
 
4
Dr. Vatnikov до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
5
 
4
 
3
Dr. Vatnikov до: michaelis23
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Микимаус, вече оспорваш успешно първите места на инженерчето и вовчо в класацията Най-*** ***.Кучето ми на двора е по-умно от тебе.