Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ангелов към AstraZeneca: Нямаме нужда от вашата учтивост, а от ваксини

Нека се спазват договорките, обърна се здравният министър към фармацевтичната компания

   1| 2    
1
 
2
 
19
redcretin до: Mechkata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
„Очаквам нещата да се нагодят. " - т.е. нищо , а ще си чакат само да станело :)
Министъра е на петела - джуката в случая. Най-вероятно по веригата на прилапване на комисиони нещо се е разтекло, оттам и драмата в момента.
0
 
3
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
https://thehighwire.com/videos/hypocrite-of-the-week/
1
 
3
 
17
Mechkata до: Mechkata
преди 1 месец
Опа....м чи в договора не са предвидени неустойки за забавено изпълнение..... бравос! Еми радвайте се и на извинението на фирмата производител....друго няма да получите...че даже и договора в целия му размер и съдържание няма да получите!
2
 
3
 
16
Mechkata до: neon7
преди 1 месец
Човече, не ти ли писна от седмица, две насам да правиш едно и също...на нас останалите определено ни писна да ти гледаме безполезните постове....напиши коментар някакъв, изрази собствено мнение, прояви аналитична, критична мисъл; стига си споделял като спам ( copy-paste), copy-paste) някакви сайтове...който се интересува ще рови....
4
 
2
 
15
penman до: neon7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Лудите пак са се събудили и бродят по фейк сайтове! За съжаление лудостта излекуване няма, но с подходящи медикаменти частично се купира, стига да се пият редовно.
3
 
2
 
14
преди 1 месец
Какви уговорки, какви 5 лева?
Няма ли сключен договор за доставка с посочени срокове, количества, неустойки при неизпълнение на доставката ?!?!?!?!??!
3
 
1
 
13
преди 1 месец
CDC: 929 Dead And 15,923 Injured Following Experimental MRNA COVID Injections (February 12 Update)
https://humansarefree.com/2021/02/cdc-929-dead-and-15923-injured-following-experimental-mrna-covid-injections-february-12-update.html
4
 
1
 
12
Стоян Петров до: vzhekoff
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ой, мaлoyмният ми той! Всеки знае че съществуват неустойки. Без да си чел договора за доставки обаче, като знаеш на каква цена Астра доставя дозата (1.7 евро), трябва да ти светне, че предвидените неустойки не са големи, според мен вероятно са пренебрежими. Досега от теб не съм чул претенции към Газпром за неустойката която ни дължи - 1 000 000 000 долара за спрения транзит през Трансбалканския. Вижда се че сте с интелектуален дефицит, но поне се старайте да мерите с еднакъв аршин.
PS Не само неустойки, а и глоба и дело за причинени вреди трябва да се заведе спрямо Астра.
3
 
1
 
11
преди 1 месец
Health Care Worker In Orange County, California Dies Four Days After Getting Experimental COVID-19 Injection
*** Zook, who worked as a X-ray technician, began complaining of abdominal pain and trouble breathing about two and a half hours after being vaccinated
https://humansarefree.com/2021/02/health-care-worker-dead-after-covid-19-vaccine.html
6
 
1
 
10
zelka007 до: vzhekoff
преди 1 месец
според мен си виждал само договор за наем или за покупка на стандартно изделие ... никакви други договори не си виждал или съставял ... имаш зверско непознаване на материята като цяло ... и от ниското ти стартово ниво коментираш теми на стойност милиони евра ... :)))

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_21_302

п.с. та колко производители на ваксини има по света по принцип , които могат да изпълняват критериите за качество на ЕС ... ?! замислял ли си се по темата въобще ... ?! колко производствени бази могат да организират производство от чиста вода и дрожди например във входа на едно съоръжение , на изхода от другата страна да излиза високотехнологичен и качествен продук за лечение/предпазване от заболяване пакетиран надлежно и със съпровождащи документи ... ?! ми ти не си наясно даже как се прави опаковката на такъв продукт ... :))) ... неустойки ... :))) ... смехурко ... :))) ... дървен философ ...